Partyflock
 
­ Nederland

Nopeisdope XL 10 maart in Maassilo en CD release Nopeisdope vol 12

gepubliceerd door , op
Nopeisdope XL
25 januari 2012
FeestNopeisdope XL · cause size does matter
Datumzaterdag 10 maart 2012
LocatieMaassilo Site
Inmiddels weet iedereen dat 10 maart Nopeisdope XL in de Maassilo zal plaatsvinden en dat het nu al hét feest van 2012 belooft te worden. Wat nog niet bekend is, is dat twee artiesten uit de line-up de volgende Nopeisdope CD vol.12 zullen mixen.

Firebeatz zullen cd 1 voor hun rekening nemen. Deze mannen zijn momenteel wereldwijd het Firebeatz-virus aan het verspreiden en staan bekend om hun weergaloze producties en super energieke dj sets. Firebeatz en Nopeisdope kun je gerust in één adem noemen en zij zullen op 10 maart zorgen voor een spetterende afsluiting van Nopeisdope XL.

CD 2 wordt door niemand minder dan Skitzofrenix gemixt en deze rasartiest is al een onderdeel van de Nopeisdope-familie sinds de oprichting. Hij was samen met Sidney Samson verantwoordelijk voor het Nopeisdope anthem in 2007 dat gelijk een monsterhit werd. 'You don't love me' bestormde alle hitlijsten in dat jaar. Nu, vijf jaar later, zijn zowel Skitzofrenix als Nopeidope nog steeds niet weg te denken uit de internationale dancescene en 10 maart zal Skitzofrenix nog wel eens voor grote verrassingen kunnen zorgen tijdens zijn optreden in de Maassilo.

Check hier de trailer van Nopeisdope XL om alvast in de stemming te komen:



Haal je kaarten op www.nopeisdope.com, bij Ticketscript of ga naar de Freerecordshop of van Leest bij jou in de buurt.

Volledige line-up:

1 opmerking

 
Lekker feestje .. met een geweldige line-up.