Partyflock
 
­ Nederland

Superbash met Noisecontrollers en Alpha² in Enschede

gepubliceerd door , op
SuperBash
4 januari 2012
Met zowel Freshtival als Fantasy Island in het vooruitzicht, zou je haast vergeten dat het op vrijdag 2 maart weer de hoogste tijd is voor een editie van Superbash. Het wordt de laatste editie voor de zomer en zeer zeker niet de minste, want met namen als Noisecontrollers en Alpha² belooft Atak wederom tot het uiterste getest te gaan worden. Bereid jezelf goed voor op het outdoor seizoen en zorg dat je Superbash niet mist!

Superbash wederom op vrijdag
De vorige editie van Superbash was voor het eerst op vrijdag, dit is de organisatie Absolutely Fresh dusdanig goed bevallen dat besloten is hiermee door te gaan. Gezien de massale opkomst lijkt het erop dat het jullie als publiek ook erg goed bevallen is en heb je de komende editie dus wederom een nachtje langer, om bij te komen van een maximale avond, die volledig en enkel in het teken staat van hardstyle!

Timetable


Tickets
Tickets kosten in de voorverkoop €14,50 en zijn verkrijgbaar via www.atak.nl. Verder kun je fysieke tickets kopen via alle aangesloten Primera winkels. De afgelopen editie van Superbash was aan de deur uitverkocht en gezien de voorverkoop op dit moment erg hard gaat kan organisatie Absolutely Fresh niet garanderen dat er aan de deur nog kaarten beschikbaar zullen zijn. Houd de website www.atak.nl goed in de gaten, zo lang deze niet op uitverkocht staat zullen er tickets aan de deur verkrijgbaar zijn.

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Superbash is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om geweigerd te worden.

5 opmerkingen

Endje rijden Ramon. Wordt inhouden als opener :(
indd een flink stukje verderop, vet dat je er staat man (Y)
Veel zin in, wordt weer een leuk feestje!
Iedereen vroeg komen dus, want onze held van het noorden moet openen :D

Wel klote idd, gezien jouw hardere style ..
Te ver weg voor mij, maar wel leuk event voor die contreien :yes: