Partyflock

Grotesque presents In Search of Sunrise 10 · Early bird actie

Grotesque presents In Search of Sunrise 10 · Early bird actie

gepubliceerd door , op
Grotesque (flyer)
FeestGrotesque · In Search of Sunrise 10 Australia Site
OrganisatieGrotesque
 ⊂ PT Events Site
Black Hole Recordings Site
LocatieCentral Studios Site
Datumzaterdag 19 mei 2012
WinactieGrotesque actie, gesloten
StadUtrecht
Terwijl het wisselvallige, Nederlandse klimaat ons nu toch nog een redelijke winter lijkt te brengen, hebben ze bij PT Events en Black Hole Recordings de zomer al in het vizier. Veroorzaakt door de zomerkriebels die de lancering van het wereldwijd populaire In Search of Sunrise album met zich mee brengt. Ook dit jaar is de bestseller gecompileerd door Richard Durand en wordt de 'kick-off' van de wereldtour georganiseerd door Grotesque. Zaterdag 19 mei kan alvast genoteerd worden in je agenda, evenals de locatie van dit spektakel, Central studios.

De inspiratie begint iedere editie met een nieuw land als thema. Typerend zijn de exclusieve, vaak zwoele progressive trance tracks, die worden samengebracht in de nieuwe In Search of Sunrise compilatie. Niemand minder dan Richard Durand zet zijn handtekening onder het tiende - en inmiddels alweer zijn derde - deel van de succesvolle compilatiereeks. Black Hole Recordings zelf zal binnenkort het thema van 'In Search of Sunrise' deel 10 bekend maken.

Central studios - Utrecht
PT Events is blij met de Utrechtse locatie Central studios. De ISOS editie is al twee jaar op rij de meest succesvolle Grotesque party en daar hoort natuurlijk ook een waanzinnige locatie bij. Na de berichtgeving van Oceandiva, waarin mede werd gedeeld dat er op de boot geen commerciële dans evenementen meer konden plaatsvinden, moest PT dringend op zoek naar een waardig alternatief. 'De kleine studio is een waanzinnig mooie zaal die we zeker met het ISOS thema prachtig af kunnen kleden. Met de vorige Grotesque hebben we onze energie vooral in een mega indrukwekkende stage gestopt. Dat is gelukt, nu denken we alweer een stapje verder en gaan proberen de gehele zaal in dezelfde beleving mee te nemen', aldus de heren van PT Events.

The Cast
Niet eerder bracht de zonsopkomst zo'n magistrale line-up met zich mee. De kwaliteit druipt weer van het veelzeggende en vooral lekker makende affiche af, wanneer onder Richard Durand de namen Simon Patterson, Kyau & Albert, Alex O'Rion, RAM en Artento Divini staan. Alles bij elkaar genomen ontstaat een wel heel aantrekkelijk evenement met een chique, doch betaalbare belevingswaarde, dat ook nog eens tot zeven uur in de ochtend doorgaat.

Early Bird
PT wil haar vaste bezoekers graag tegemoet komen in deze financieel moeilijke, maar creatieve tijd. Pak dus nu een besparing van liefst € 9,50 op je entreeticket op de website van PT Events. De 'early bird' actie is alleen geldig op de website van PT Events (inschrijving verplicht) en biedt slechts 250 mensen de kans hun ticket met een flinke korting aan te schaffen. Deze actie loopt tot 1 maart 2012, daarna gaan de tickets ook op Easyticket in de verkoop voor
€ 29,50.

Win een paar originele Grotesque Shoes op Facebook!
PT Events wil graag haar Facebook pagina onder de aandacht brengen en geeft een paar originele Grotesque schoenen weg (twv € 200). Wie nu naar Facebook gaat en de pagina van PT Events.­com 'liked' maakt automatisch kans op een prachtig paar naar keuze! Check deze link voor de collectie van Grotesque!

7 opmerkingen

Simon Patterson :cheer:
RAM :cheer:
Top organisatie .. en zeker Richard Durand is een artiest van grote kwaliteit en daarmee ook de ISOS tour.
25 Februari kijk ik al erg naar hem uit .. en zal er om deze reden 19 Mei ook zeer zeker bij zijn (Y)
Is die cd er al?
Dit gaat weer een KNALLER worden!!! :cheer:
Onwijs veel zin in een onwijs goed concept met een onwijs goede lineup :bounce: :bounce:
Uitspraak van Trancepim op zaterdag 11 februari 2012 om 11:21:
Is die cd er al?

:no: