Partyflock
 
­

De Wereld Draait Hardcore · Aflevering 4

anoniem gepubliceerd op
Vrijdag 24 februari is het tijd voor alweer de vierde editie van De Wereld Draait Hardcore. Na de kersteditie van 26 december 2011, knalt het soundsystem van Bob's in Uitgeest weer compleet uit z'n kasten. De Wereld Draait Hardcore is een no-nonsense hardcore event in één van de beste locaties van Noord-Holland, met een zorgvuldig samengestelde mix van topacts en aanstormend talent uit de regio.

De programmering van de vierde aflevering verdient eigenlijk op voorhand al een Televizierring: zo zal Noize Suppressor zijn opwachting maken en treedt terror-generaal Drokz aan voor de inspectie van de troepen. Naast deze twee iconen kun je genieten van de skills van Re-Style en zal er een dikke back-to-back set plaatsvinden tussen Outblast & Korsakoff! Naast deze publieksfavorieten is er wederom gekozen voor talent uit Noord-Holland: dit keer zullen Terminal & Vavaculo, The Vinyl Pimp en D-Rich laten zien waarom zij tot local heroes worden gerekend. De vocale begeleiding van de avond is geheel in handen van MC Faniac.

Samenvattend ziet de line-up voor De Wereld Draait Hardcore ziet er als volgt uit:
Noize Suppressor
Drokz
Korsakoff
Outblast
Re-Style
Terminal
Vavaculo
The Vinyl Pimp
D-Rich
Hosted by MC Faniac

Nu kan de organisatie wel verder uitleggen waarom je erbij moet zijn, maar dat lijkt niet nodig, Mocht je nog een indruk willen van wat je kunt verwachten, check dan hier de aftermovie van De Wereld Draait Hardcore – Aflevering 3!Tickets zijn à €17,- excl. fee verkrijgbaar via Bobs.­nl en alle Primera winkels. Besluit je last minute te gaan, dan betaal je €23,- aan de deur van Bob's. De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden.

Voor meer informatie over De Wereld Draait Hardcore – Aflevering 4 en de evenementen in het algemeen check je de De Wereld Draait Hardcore Facebookpagina of volg je het event op Twitter

5 opmerkingen

 
Het is vrijdag de 24e niet de 23e
Jahooooooooor ben er ook weer bij!
beetje jammer dat het op de zelfde daturm als volgas is anders had ik hier zeker geweest