Partyflock
 
­ Nederland

Matinée Amsterdam sleept je de winter door

gepubliceerd door , op
Matinée
11 januari 2012
FeestMatinée · Amazing Tour
Datumzaterdag 25 februari 2012
LocatieAIR Site
Geen zin in de kou? Dan weet je waar je moet zijn deze winter! Laat je verwarmen door de zomerse house beats, de sexy go-go dansers en danseressen en warme sfeer op Matinée Amsterdam op 25 februari in de AIR.

Matinée, Spanje's biggest club brand, is al een jaar neergestreken in Nederland en is erg in trek bij het diverse open-minded publiek van jong én oud. Dit is hét feest, een super relaxte atmosfeer die ongeëvenaard is, een perfecte mix van gay&straight people die met elkaar een waanzinnig feest maken. De unieke Matinée beats en extravagante shows die rechtstreeks uit Ibiza ingevlogen worden, wil je niet missen! Matinée Amsterdam haalt alles uit de kast om je een onvergetelijke nacht te bezorgen, feesten zoals feesten bedoeld is!

Het is duidelijk dat de mensen het zwaar hebben door de crisis, daarom hebben ze de kaarten in prijs verlaagd. Want de organisatie Ibiza Party Events wil graag het partypubliek de kans geven om te blijven komen. De shows zijn er zeker niet minder om! Dus pak deze kans en haal je ticket in de voorverkoop via Paylogic of Primera. Want dit feest gaat gegarandeerd vol raken.

Voor de echte zomerfans is er goed nieuws: Matinée Amsterdam verplaatst deze zomer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal op 16 juni! Dus zet deze datum alvast in je agenda, want dit wordt een extra big and extra long beach-edition. Dus start maar alvast met je sixpack work-out, de organisatie regelt de stralende zon!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de info over Matinée Amsterdam? Ga dan naar Facebook pagina. Hier vind je alles over de events, fotos, videos en muziek van alle feesten. 'Join us and become addicted to the world named Matinée'.

2 opmerkingen

Zo.....kan niet wachten. Elke editie geweest en dit feest gaat gewoon los. Wat een sfeer elke keer weer. Zin annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:lol:
1e x voor mij, maar als ik iedereen moet geloven is dit super vet....dus ik heb er zin an!