Partyflock
 
­ Nederland

Pacha Festival presents Vagabundos met 3hrs set Luciano
Goldfish ook bevestigd

gepubliceerd door , op
De aankondiging van het Pacha Festival in Amsterdam is met uiterst groot enthousiasme onthaald. Als een olievlek verspreiden de facts aangaande het debuut van het Pacha Festival zich pijlsnel door de dance scene. De echte Pacha fans hebben hun agenda er al op ingesteld, want de eerste 1000 Pacha festival 'Giftbox tickets' waren binnen no time verkocht. Op zaterdag 19 mei beleeft Amsterdam de Wereldprimeur van het eerste Pacha Festival en word jij vanaf 12:00 uur 's middags exclusief onthaald door vele muzikale grootheden op het Java Eiland. Een mini Ibiza op Amsterdamse bodem.

Pacha festival: spreading the news
De geboorte van het Pacha Festival heeft opzien gebaard. Trotse Amsterdammers kijken er dan ook naar uit om dit unieke festival, onder het genot van de lentezon, 'thuis' te verwelkomen. Nu bekend is gemaakt waar, wanneer en waarom Pacha een betoverend effect uitoefent op elke dancefanaat, is het tijd om jouw toenemende nieuwsgierigheid te stillen met iets meer informatie; De bekendmaking van de eerste festival area!

Pacha festival: cadenza presents Vagabundos
Wie de Pacha beleving eigen heeft gemaakt en voelt, gaat bij het lezen van Vagabundos direct op het puntje van zijn of haar stoel zitten. Vagabundos verzorgt sinds 2010 de zondagavond in de Pacha Ibiza met een wekelijkse residency. Een avond waar de Zwitserse held Luciano en zijn label Cadenza Records de beste club ter wereld wekelijks omtoveren tot een vage bende. Deze razend populaire avond staat voor dikke underground house en techno, veel entertainment, en bovenal een fantastisch publiek (al dan niet uitgedost met Vagabundos attributen). Met Vagabundos keerde in 2010 de underground house op overtuigende wijze terug in de Pacha op Ibiza.

In de zomer van 2011 werd er nog een prachtig nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het succesverhaal van Vagabundos. De nieuwste hotspot van Ibiza, het Ushuaïa Beach Hotel, werd geopend met een Vagabundos avond, waarbij ruim 4.000 uitzinnige partypeople compleet losgingen. Gedurende het seizoen kwam de Vagabundos-karavaan vele malen terug op donderdag @ Ushuaïa. Met zo'n grote inbreng op 'The White Island' is het duidelijk dat de dancewereld niet meer om Vagabundos heen kan.

Met de Vagabundos area op Pacha Festival worden terecht hoge verwachtingen geschept. Vanzelfsprekend zal de grote man Luciano hier, met een 3 hrs set, zelf het voortouw in nemen om er zeker van te zijn dat deze verwachtingen worden ingelost. In zijn reis naar het festival op Amsterdamse bodem neemt hij tevens zijn Cadenza helden Michel Cleis, Lee Van Dowski, Cesar Merveille & Frivolous (live) mee om de naam en kwaliteit van Vagabundos tijdens het Pacha Festival op het hoogste niveau te waarborgen.



Pacha festival: GoldFish
Nét wanneer je dacht dat de aankondiging van Vagabundos de Pacha kers op dit persbericht was, kan er nog een uitzinnige live act bekend worden gemaakt voor de mainstage. 'Sold my Soul', 'Fort Knox' en 'Cruising Through'. Kenners begrijpen als geen ander dat de Zuid-Afrikaanse surfer-electro-jazz sensatie GoldFish het dit festival naar een nog hoger niveau kan tillen.

Wat vier jaar geleden voor Dominic Peters en David Poole begon als een spontaan optreden in Pacha Ibiza, mondde uit in een contract bij 'Pacha Records'. Sindsdien zijn de Zuid-Afrikaanse heren elke zomer te bewonderen in Pacha Ibiza. Zo gaven zij onder andere de beruchte 'F*ck I'm famous' party van de Franse wereldartiest David Guetta een karakteristieke twist. Naast hun optredens in de Pacha hebben ze sinds een aantal zomers ook een eigen residency in de 'Jetset Beachclub' van Ibiza: Blue Marlin.

Ook Nederland onthaalt de heren graag. Hun optredens in Amsterdam zijn standaard uitverkocht met uitzinnig publiek. Perfect match met Pacha Festival dus!

Pacha festival: don't miss out
Het moge duidelijk zijn: Pacha Festival is niet te missen. Nadat in de eerste week van dit jaar alleen de aankondiging internationaal gepubliceerd werd, wisten velen reeds de digitale weg te bewandelen om zodoende niks van dit unieke spektakel te hoeven missen. De voorverkoop actie, waarbij de eerste 1.000 tickets geleverd worden met een 'Pacha giftbox' was een waanzinnig succes; Binnen 36 uur waren alle 1.000 tickets verkocht!

Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar voor 55,- euro (ex presale fee) via www.pachafestival.com.

Bookmark www.pachafestival.com alvast en onthoud dat de meest recente updates zich onder fans verspreiden via Facebook.

3 opmerkingen

Luciano, frivolous en goldfish <3 :cheer:
#BAM!!!!!!!!!!!!