Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore en Iduna herleven met Revolved

gepubliceerd door , op
Revolved
30 januari 2012
Op zaterdag 25 februari organiseert Poppodium Iduna in samenwerking met J-Creative een nieuw hardcore evenement in deze Drachtster toplocatie. Na de gratis kick-off op 28 januari (E-Vasion) is het tijd voor het grote werk. Voor deze eerste editie van Revolved staat het programma dan ook bomvol bekende, lokale en vooral goede DJ's uit de hardcore scène. Als hoofdact is gezorgd voor een noemenswaardige DJ: niemand minder dan Negative A. Een meer dan gevestigde naam met optredens op Dominator, Thunderdome, Masters of Hardcore en andere grote evenementen in binnen- en buitenland. Aan de line-up zijn daarnaast nog enkele grote namen uit de regio toegevoegd.

Line-up:
Negative A staat bekend om zijn duistere industrial sounds. Geen vrolijke deuntjes, handje-klap of aansteker momenten, maar echt duister hardcoregeweld dus! Samen met noordelijke hardcorehelden Terrox, Thrillseekers, D-Matic, Pro-Zac, Micky Madness, D-Noize, Phonzo en een live optreden van early hardcore fanatic Painbringer beloofd dit een snoeihard spektakel te worden.

De line-up van deze snoeiharde editie van Revolved ziet er dus zo uit:
Negative A
Painbringer (live)
Terrox
Pro-Zac
Micky Madness
Thrillseekers
D-Noize
Phonzo

Voor het eerst in een jaar tijd staan er weer grote namen uit de hardcore scene op het programma in Poppodium Iduna. Deze locatie staat onder de liefhebbers zeer goed bekend om de goede kwaliteit van het geluid en niet te vergeten een unieke sfeer. Met Revolved brengen J-Creative en Iduna nu een editie waar naar uitgekeken kan worden.

Info:
De deuren van Poppodium Iduna zijn open van 21:00 tot 03:00 uur. Kaarten zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen van Poppodium Iduna: Stations Restauratie, Drachten (van Knobelsdorffplein), Fotoshop Bekkema, Drachten en De Koffiebus en kosten € 10,-. Kaarten aan de deur kosten € 12,50.

Voor de hardstyle liefhebbers kan J-Creative alvast bekend maken dat er op 28 april een hele dikke eerste editie van Evolved op het programma staat, met namen als Chain Reaction, Diabolic en Silvio Aquila. Meer informatie over de evenementen in Poppodium Iduna is te vinden op Iduna.nl, of blijf op de hoogte via Twitter J_Creative.com, Twitter Pop Podium Iduna.com en Facebook.com.

4 opmerkingen

heule vette artwork!

Lijkt een beetje een spinoff van Silence af the lambs?

Edit: nope das nie woar
laatste aanpassing
 
1 keer in Iduna geweest

Mooie locatie

Was met Black Sun Empire toen :)
Deze flyers hebben we nog niet :-)ontwerp-line up etc ziet er weer goed uit door J-Creative
ziet er zeker leuk uit!! deze flyers moeten we ook ma hebben