Partyflock
 
­ Nederland

Cable invites Benga & Youngman

gepubliceerd door , op
Cable invites Benga & Youngman
16 januari 2012
Op donderdag 23 februari zijn dubsteppionier Benga & zijn vaste MC Youngman special guests tijdens Cable, de wekelijkse clubnacht van de Melkweg op donderdag. Samen met Cable-resident Gomes, Brutuzz en Shoq Du Mel wordt er in The Max van de Melkweg een mix van dubstep, hiphop en (future) garage neergezet. En dit voor de standaard Cable-prijs van €5.

De uit Londen afkomstige Benga staat al vijf jaar aan de top van de dubstepscene dankzij zijn sterke producties met zware beats en pakkende melodieën. De laatste jaren richtte hij zich met name op Magnetic Man, het project met collega's Skream en Artwork. Het is ook alweer een tijd geleden dat Benga in Nederland was. Hij neemt tijdens Cable zijn vaste MC Youngman mee wat een legendarische show belooft. Van Nederlandse bodem zijn Brutuzz en Shoq Du Mel uitgenodigd. Uiteraard gebeurd dit alles onder toeziend oog van Cable-resident Gomes.

Voor de verandering biedt Cable deze avond in de Oude Zaal strictly Jungle en Drum 'N Bass aan. Met onder andere de Nederlandse D&B-held Nymfo en Cable dj's Piro & DJ+ die verantwoordelijk zijn voor de nodige jungle.

Eerdere special guests tijdens Cable waren Joker (december) en Swindle (februari).

2 opmerkingen

:bounce:
Topline up, jammer dat het op een donderdag is!