Partyflock
 
­ Nederland

Nopeisdope XL op 10 maart in Maassilo Rotterdam
Cause size does matter

gepubliceerd door , op
Nopeisdope XL
25 januari 2012
FeestNopeisdope XL · cause size does matter
Datumzaterdag 10 maart 2012
LocatieMaassilo Site
10 Maart keert Nopeisdope terug in de Maassilo Rotterdam en dit belooft nu al hét event van 2012 te worden. Sinds de start van Nopeisdope in 2006 is de organisatie altijd een van de marktleiders geweest op het gebied van dance. Nu bijna zes jaar later is Nopeisdope niet meer weg te denken uit de housescene en kent men het concept in vele uithoeken van de wereld.

'Cause size does matter'
Na een jaar vol successen met een geslaagde zomertour, clubtour en de altijd goeie beachparty's in Beachclub Vroeger, wil Nopeisdope laten zien dat 'size does matter' en zal er dus groots worden uitgepakt op 10 maart in de Maassilo Rotterdam. Het megacomplex hoort met haar bijzondere uitstraling tot een van de beste evenementenlocaties van Nederland en is dus uitermate geschikt om dit superfeest te gaan huisvesten. De Maassilo zal als nooit tevoren worden omgetoverd tot de ultieme muziektempel en in de drie area's zullen de vetste beats je rond de oren vliegen.

'Hardwell'
In de Nope area staat er een aanbod van artiesten dat zijn weerga niet kent. Quintino, Lucien Foort, Firebeatz, Gregor Salto, Baggi Begovic, Lucky Charmes en Skitzofrenix zijn allen dj's die al lang hun sporen in ons land en ver daarbuiten hebben verdiend. Als absolute uitblinker zal Hardwell deze avond zijn opwachting maken in de Maassilo. Hardwell kan gerust zeggen dat 2011 zijn beste jaar tot nu toe was. Hij kwam als hoogste nieuwe binnenkomer binnen in de DJ Mag top 100 op nummer 24. Deze bekroning volgde na een jaar vol successen, een hit met niemand minder dan Tiësto en een succesvolle tour in de Verenigde Staten. Alhoewel Hardwell in Nederland al bijna niet meer te bewonderen is, maakt hij graag een uitzondering voor deze supereditie van Nopeisdope XL op 10 maart.

'Muziektempel'
Nopeisdope staat voor dancemuziek in de brede zin. Naast de Nope area kun je voor de vetste urban en eclectic beats terecht in de Dope area. Hier zal een selectie van de beste dj's ervoor zorgen dat stilstaan niet mogelijk is. The Flexican is zeker de grootste artiest in dit genre en staat welbekend om zijn weergaloze sets. Met Issy, Outsiders, Sir Edward, dj Lady Bee en vele anderen gaan er veel mensen de hele nacht in de Dope area doorbrengen. Om de muziektempel compleet te maken verzorgt BSMNT in het nieuwste gedeelte van de Maassilo een dikke techno en tech-house nacht met een line-up die er niet om liegt. Taras van de Voorde, Warren Fellow en Wouter de Moor zijn vaderlandse helden met grote internationale faam. Zij vormen de basis voor een knallende nacht in de fantastische Kelder van de Maassilo. Maar of dat nog niet alles is zal Francesco Robustelli jullie ook nog een geweldige live set voorschotelen!

De voorverkoop start maandag 16 januari en de eerste 500 kaarten zullen in een earlybird worden verkocht voor maar €10,00! Je kunt je kaarten verkrijgen via:
www.nopeisdope.com en Freerecordshop.

Volledige line-up:

5 opmerkingen

 
Lekker feestje hoor .. met een geweldige line-up .. en natuurlijk een top locatie (Y)
Zal me benieuwen of de partypeople het nu wel gezellig kunnen houden in en om de maassilo... Zou zonde zijn als ie weer 2 weken dicht moet vanwege een incident:)!
Rotterdam en house feestjes zijn niet echt de meest gelukkige combinatie qua gezellig houden. Wil niet generaliseren maar dit kan je tegenwoordig wel gewoon een feit noemen. Achja ik hoop voor de mensen die gaan dat het gezellig wordt!
Uitspraak van RaveBeest op maandag 16 januari 2012 om 22:36:
Wil niet generaliseren


en dat doe je wel, genoeg leuke house feesten in Rotterdam gehad hoor;)
zijn overal van die rasdebielen die zo nodig willen vechten, of het nou in Groningen, Maastricht, lelystad, rotterdam of amsterdam is..