Partyflock
 
­ Nederland

Misja Helsloot presents Beyond Tomorrow

gepubliceerd door , op
Beyond Tomorrow
21 december 2011
Al bijna 15 jaar zijn de hypnotiserende trancebeats van de Nederlandse producer Misja Helsloot een fenomeen. Dit hoogvliegend talent heeft een flink aantal volgers verworven dat zelfs leidde tot "hemelse residentie" bij Transavia Airways waar zijn producties tijdens elke vlucht in de lucht te beluisteren zijn door af te stemmen op het exclusieve dance kanaal.

Misja's nieuwste muzikale avontuur "Beyond Tomorrow" wordt begeleid door een handvol speciale gasten. Het album is tot stand gekomen dankzij een muzikale gemeenschap die bestaat uit gerenommeerde producers én nieuwkomers. De oproep van Misja aan producers wereldwijd gaf juist ook nieuwe talenten de mogelijkheid om hun creaties te delen, om onderdeel uit te maken van de tot-stand-koming van een bijzonder album en om hand-in-hand te werken met een echte trance legende.

Vastbesloten om zijn meesterwerk te perfectioneren pikte Misja Xampl, uit een ongelooflijke hoeveelheid inzendingen van over de hele wereld, de juiste tracks om één van de meest opvallende en verkwikkende albums van 2012 te creëren.

Highlights van het album zijn producties van de ervaren producer én Armada favoriet Michael de Kooker, een Sunleed remix van Misja Helsloot en Thomas DeColita en het sublieme "Trail of Tears" en natuurlijk een aantal Helsloot originelen. Door de vertegenwoordiging van het werk van talentvolle nieuwkomers, waaronder Tonerush, Kaan Demirel, Carlo Calabro en Lorenzo van Wijk is "Beyond Tomorrow" gewaarborgd om luisteraars mee op een reis van muzikale ontdekking te nemen. De mixcompilatie "Beyond Tomorrow" komt 16 januari 2012 exclusief uit op Extended Music.

De release van "Beyond Tomorrow" is nog maar het begin. Om deze muzikale mijlpaal kracht bij te zetten en vanwege Misja's verjaardag is er een officiële release party voor fans en vrienden op 21 januari aanstaande in Club Madness in Den Haag. Misja zal een solo set van 5 uur ten gehoren brengen waarin een preview van de kersverse compilatie voorbij zal komen.

Bereid je voor om samen met Misja Helsloot "Beyond Tomorrow" te gaan! Kaartjes voor dit event zijn enkel aan de deur te verkrijgen voor € 10,-. Deze geweldige compilatie in combinatie met het release event vormen een explosieve start van 2012 voor fans van Misja Helsloot!

Bekijk hier een preview van de compilatie

Tracklist:

01: Lorenzo van Wijk - Gold Coast
02: Micheal de Kooker - Beam
03: Misja Helsloot ft Daniel J - Just Bring The Fridge
04: Aiven vs Vilmo - Sundown
05: Kaan Demirel - Spoiled Boy
06: Carlo Calabro - Fight On Sissy Lane
07: Wach & Julec - I Came Back (Dub Version)
08: Jonathan Stone - Gravity
09: MPT Project - Injected
10: Tonerush - Sharp
11: Misja Helsloot vs Thomas deColita - Trail Of Tears (Sunleed Remix)
12: Misja Helsloot vs PMW - Ass Soon Ass Possible (Misja Helsloot Mix)
13: August Vila - Innocence
14: Misja Helsloot - Beyond Tomorrow

4 opmerkingen

 
Lorenzo van Wijk..... hou die jongen in de gaten, dat wordt er 1!!!............
Indrukwekkende CV opgebouwd in 15 jaar hoor! Held!!
Held!!
Zeer benieuwd naar nieuwe album.