Partyflock
 
­ Nederland

Happy Wonderland 28 januari 2012 Zalinaz Etten-leur

gepubliceerd door , op
Happy Wonderland
27 december 2011
Het is weer tijd om jullie aussies uit de kast te halen want op 28 januari 2012 zal de tweede editie van Happy Wonderland plaats vinden. Na een geweldige eerste editie heeft Confusion Events besloten om nog een keer terug in de tijd te gaan. Dit keer zal de Zalinaz in Etten-Leur omgetoverd worden tot Happy Hardcore tempel.

Aftermovie
Hierbij nog een keer de aftermovie van Happy Wonderland in de Rodenburg in Beesd


Line up
Natuurlijk heeft Confusion Events wederom de beste Happy en Early dj's van stal gehaald om een knallend feest neer te zetten. Paul Elstak, Buzz Fuzz en Mental Theo zijn enkele namen die jullie terug naar de 90's zullen nemen. Check hieronder de complete line up van Happy Wonderland.



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 13 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt. Deze avond zal er ook deurverkoop zijn. De prijs aan de deur zal 17 euro bedragen.

Bereikbaarheid en parkeren
Etten-Leur is vrij centraal gelegen en ligt op een kleine afstand van o.a. Rotterdam en Breda. Als je met de auto komt kan je voor een uitgebreide routebeschrijving kijken op www.anwb.nl of www.maps.google.nl als adres tik je 'Trivium 170, Etten-Leur' in. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein rondom de Zalinaz, de daarnaast gelegen Praxis of de Mc Donalds van Etten-Leur. Kom je met het OV? Check dan effe www.ov9292.nl en tik het eerder genoemde adres in.

2 opmerkingen

Happy Wonderland :honger:

vorige keer was super!!!!

;)