Partyflock

Pussy Motherfuckers 4 februari @ Turbinenhalle Oberhausen

Pussy Motherfuckers 4 februari @ Turbinenhalle Oberhausen

gepubliceerd door , op
Onze oosterburen hebben de feestdagen overleefd en inmiddels is de rust weer terug gekeerd in Oberhausen. Voor degene die het niet weten, A.L.E.X. Events en Confusion Events hebben de boel met kerst flink op stelten gezet in de Turbinenhallen. Een uitverkochte editie van Army of Hardcore deed heel Duitsland beven. Nu het nieuwe jaar is begonnen wordt het weer tijd om onze oosterburen te laten zien hoe wij Nederlanders een feestje bouwen. Op 4 februari 2012 slaan A.L.E.X. Events en Confusion Events opnieuw de handen ineen voor een snoeiharde editie van Pussy Motherfuckers.Line up
Zoals jullie gewend zijn van A.L.E.X. Events en Confusion Events, staat er keer op keer een gigantische line up voor jullie te wachten. Voor deze editie van Pussy Motherfuckers is er opnieuw alles uit de kast getrokken om er weer een knal feest van te maken. Check hieronder de complete line up van Pussy Motherfuckers.


Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 30 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij ťťn van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt. Deze avond zal er ook deurverkoop zijn. De prijs van de deurverkoop bedraagt 35 euro.

Overige info
De minimumleeftijd bedraagt 16 jaar. Neem te allen tijde je ID-kaart of paspoort mee. Pussy Motherfuckers begint om 20:00 uur en eindigt pas weer om 07:00 uur. De Turbinenhalle ligt net over de Nederlands/Duitse grens in Oberhausen en is zeer goed bereikbaar met de auto. Tevens is er een grote parkeerplaats, waar je gratis kan parkeren. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Er zijn twee treinstations en bushaltes op slechts een minuut loopafstand van de locatie.

6 opmerkingen

Milito
Artiest Milito
Dikke line-up voor weinig(Y)
Jammer dat het tegelijkertijd met liberty white is.....≠Anders was ik wel ff gaan kijken,blijft toch een gekke locatie!!
Uitspraak van Dj Omira op donderdag 12 januari 2012 om 01:00:
gelofelijk veel zin in ! Ben nog maar half bekomen van 25 december

Hahha inderdaad wat was dat vet zeg! 4 februari maar weer eens ff over doen :P

:honger: