Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Sunday gaat Grand Chique met 3 uur set Roog

gepubliceerd door , op
Grand Chique staat voor stijl en klasse maar ook als je jezelf kunt zijn is dit zeer chique. Metz toont al jaren aan dat hun bezoekers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen op 1 van de langstlopende feesten van Rotterdam. Nadat de kick off in de nieuwe locatie a.s. zondag zal gaan plaatsvinden staat op 19 februari de tweede editie alweer op de agenda in HAL4 aan de Maas te Rotterdam. En ook deze keer kun je weer gratis genieten van de Live Cooking van Italiaanse en Aziatische gerechten. Maar dan moet je wel tussen 17.00 – 18.00 uur binnen zijn. Daarna kun je nog wel eten tegen betaling.

Op deze Grand Chique Edition zal Metz weer het nodige uit de hoge hoed toveren. Wat dacht je van een 3 uur set van DJ ROOG? ROOG is nog steeds een vaste waarde van Metz en zal voor het eerst tijdens Metz on Sunday in HAL4 aan de Maas zijn opwachting gaan maken. ROOG, Metz en Grand Chique is een combinatie van pure top klasse. Met de uitstraling van HAL4 aan de Maas, de bezoekers van Metz en met een geweldige set van ROOG wordt dit weer een bijzondere avond. Daarbij zal Metz vanaf nu iedere editie zorgen voor een verrassing qua entertainment. Wat het deze maand is houdt de organisatie geheim maar zal zeker weer zorgen voor de nodige spraakstof achteraf.

De line-up in de main area zal deze avond compleet worden gemaakt door DJ Etienne en Mr. Metz en zullen de vocalen in handen zijn van I/Fan, juist ja die zanger die ook mee gaat doen aan het nationale songfestival. Ook zal vanaf nu de 2e Area steeds weer verassend voor de dag komen en iedere maand gehost gaan worden door een andere DJ. Wie zal het deze maand zijn.. ? Ook dat zal je pas weten als je deze avond aanwezig bent.

HAL4 aan de Maas heeft 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Dus kom gewoon lekker met de auto. Wil je toch gebruik maken van het openbaar vervoer dan stopt Tramlijn 21 4 min lopen van deze locatie. Wil je per watertaxi komen? Dat kan ook want HAL4 aan de Maas beschikt over een aanlegsteiger op loop afstand.

Zet hem dus in je agenda en beleef deze tweede editie van Metz Grand Chique!

1 opmerking