Partyflock
 
­ Nederland

Moon Star Events gaat met Destination X een stap verder

gepubliceerd door , op
Destination X
8 januari 2012
Nog een paar weken te gaan en dan is het zover. Op zaterdag 28 januari zal de eerste editie van Destination X een feit zijn. Destination X wordt georganiseerd door Moon Star Events in samenwerking met de Bij Lampe. Moon Star Events staat bekend om hun evenementen waarbij zij nieuw en opkomend dj talent de kans geven om hun kunsten aan het publiek ten gehore te brengen. Zij zijn immers de toekomst van de muziek industrie. Inmiddels zijn Turning Point, Final Resolution en Unforgiven goed van de grond gekomen. En daaruit bleek dat er meer dan voldoende animo is voor dj talent en dat vanuit de bezoekers ook positieve en goede reacties komen betreffende deze visie. Daarom gaat Moon Star Events met het concept Destination X een stap verder.

Op Destination X presenteert Moon Star Events 3 talentvolle dj's die inmiddels al op wat grotere evenementen hebben bewezen dat zij zeer zeker talent zijn voor de toekomst en veel potentie en talent hebben om het in de toekomst nog ver te kunnen schoppen. Moon Star Events en de Bij Lampe hebben voor deze eerste editie Tartaros, Deetox en Dymonic uitgenodigd om op deze eerste editie van Destination X hun kunsten te vertonen. Maar ook om deze eerste editie er één te laten worden die men niet zal vergeten.

Tartaros
Tartaros werd in 2011 gepresenteerd door The Magic Show als één van hun toekomstige sterren. Met succesvolle optredens op het hoofdpodium van WISH Outdoor en The Qontinent, heeft hij aan duizenden mensen getoond waartoe hij in staat is. Naast zijn eerste release 'The Dark Age E.P.' is ook zijn tweede release genaamd 'They Come For You E.P.' een feit. Tartaros zal tijdens Destination X het publiek verrassen met eigen producties en een onvoorspelbaar optreden.

Deetox
Diana Zwerwer aka Deetox begon haar carrière in 2010. Met succesvolle optredens op Ground Zero Festival, Reset en Indicator heeft ze met haar enthousiaste performance en strakke dj skills laten zien dat ze keer op keer een verrassende set neer kan zetten. Naast haar eerste release 'Silly Games', een samenwerking met dj Thera op het Theracords label, komt Deetox in 2012 met haar eerste solo release 'Once Upon A Time'. Deetox zal tijdens Destination X haar eigen geluid ten gehore brengen. Dit doet ze met haar eigen soort hardstyle: hard, rauw en niet in hokjes te plaatsen.

Dymonic
Dominic Brusse is een jonge talentvolle dj die sinds 2010 zijn passie voor hardstyle muziek ten gehore brengt als dj Dymonic. Hij heeft inmiddels zijn kunsten ten gehore mogen op brengen op o.a. Dangerouzmind, SuperBash en Oldschool Madness. Dit talent is inmiddels ook aan de slag gegaan om zijn eigen producties te produceren waarbij het geluid van Dymonic terug zal keren in zijn tracks. Dymonic zal tijdens Destination X garant staan voor een verrassende set waarbij een unieke platenkeuze en enthousiasme zijn optredens compleet maakt.

Host van de avond
De host van deze eerste editie van Destination X is de talentvolle Mc Shizzler. Dit jonge talent heeft zich inmiddels bewezen op de grotere festivals in Nederland waaronder Defqon.1, WiSH Outdoor en Reset. Tijdens Destination X zal hij samen met de artiesten en het publiek zorgen dat het een avond word die alle bezoekers niet zullen vergeten.

Dj contest winnaar
Voor Destination X was er 1 plek vrijgehouden voor een dj talent uit de regio Salland. Op 3 januari maakten Moon Star Events en de Bij Lampe bekend dat Proto Bytez op 28 januari de openingsset mogen verzorgen en dat zij dus de winnaar zijn van deze dj contest.

De time table tijdens Destination X is als volgt:
22:30 – 23:30: Proto Bytez
23:30 – 00:30: Dymonic
00:30 – 01:30: Tartaros
01:30 – 02:30: Deetox

Meer informatie betreft Destination X kan je vinden op Moonstarevents.nl en DeLeerenLampe.nl.

3 opmerkingen

 
Moon Star Events staat bekend om hun evenementen waarbij zij nieuw en opkomend dj talent de kans geven om hun kunsten aan het publiek ten gehore te brengen.

Dit kan ik alleen maar toejuichen(Y)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Dj Dymonic, de man uit de HMH van Bredevoort :respect:

De rest van de line up ook dik voor mekaar show hoor. Top feest!!