Partyflock
 
­

Yumm Yumm

anoniem gepubliceerd op
Het meest succesvolle Urban Event van het Oosten van Nederland, Yumm Yumm, pakt weer uit op vrijdag 10 februari in 22.24 Doetinchem. Dampend lekkere urban beats met Dj's Danjah, Goodgrip en als speciale gast hebben ze Lady Bee zowel achter de draaitafels als op de MIC, om er voor te zorgen dat het de vorige editie gaat overtreffen!

Na een supergeslaagde editie in november is Yumm Yumm terug op 10 februari in de hotspot van het Oosten: 22.24 Doetinchem. Voor deze nieuwe editie heeft de organisatie de mooiste allround dj en MC Lady Bee weten te strikken als special guest. In een 'back to back-sessie' zal Lady Bee je in een vloeiende crossover met huismeesters Danjah en Goodgrip op een dampende avond urban trakteren. Drie dj's, drie stijlen: all in the mix. Het wordt dringen op de dansvloer.

Tijdens de avond zullen de Dj's zowel solo als back to back draaien! Ook zal Lady Bee de microfoon in haar handen nemen om jullie in nog hogere sferen te brengen.

Over de dj's:
Lady Bee doet het voortaan in the best of both worlds!? Na tien succesvolle jaren als MC is het tijd voor Lady Bee om naast haar MC-carrière een nieuwe stap te nemen en de wereld te veroveren als: dj Lady Bee!? Met haar unieke combi van house tot urban en van dubstep naar electro laat ze je alle hoeken van de dansvloer zien. Als één van de weinig vrouwelijke dj's staat Lady Bee klaar om de dj scene over te nemen en met haar perfect feel voor Beats & Pleasure maakt zij het publiek 100% gek! Haar producties gaan nu al als een trein. Ze heeft pas geleden samengewerkt met dj Rockid, René Amesz en Groovenatics. En deze tracks staan nu al klaar om uit te komen. Naast deze samenwerkingen is dj Lady Bee ook bezig met solo platen. Wat kan je verwachten van Bee's mixes? Een sexy, stoere, vrouwelijke mix met ballen!

Danjah is initiator en organisator van Yumm Yumm in nauwe samenwerking met 22.24. Hij is o.a. bekend als resident dj van 22.24 en tour-dj van hiphopformatie Fata. Daarnaast timmert hij stevig aan de weg als producer: zijn producties en mixen worden wereldwijd goed ontvangen.

Goodgrip begon zijn muzikale carrière achter de piano toen hij vier jaar oud was. Een universeel talent dat draait, produceert en ooit als MC furore maakte bij Laidback Luke. Als dj is hij bekend van onder meer de Nope is Dope feesten.