Partyflock
 
­ Nederland

One Night @ The Big Birthday Bash

gepubliceerd door , op
One Night Events ging ver overzee met One Night in Hollywood (check Aftermovie). Nu gewoon lekker One Night @ The Birthday Bash in Almere. The Birthday Bash is alweer het vierde product wat One Night Events neerzet en hoe! Ook ditmaal is er gekozen voor de ultieme place to be Eindelijk Weer in Almere. Ook het vorige feest heeft hier plaatsgevonden en dat heeft voor heel veel verkeerschaos gezorgd. Uit alle delen van het land kwamen de bezoekers in grote getallen naar Almere en probeerde op tijd binnen te zijn, wat overigens niet voor iedereen was weggelegd. Binnen 2 uur zat de hele Dance tempel bommetje vol en was het event uitverkocht! Om teleurstelling te voorkomen heeft de organisatie wederom gebruik gemaakt van de volledige locatie. Twee area's zullen direct van start gaan met alleen het beste van het beste wat er in DJ land te boeken is. DJ Mario Rijken van Olst is 1 van de organisatoren van dit evenement, dat staat garant voor megaspectakel deze avond.

Aftermovie


De dresscode van de avond zal Colourful zijn en dat gaat er voor zorgen dat het een kleurrijke party wordt die zijn weerga niet kent. Dat het een echt top feest gaat worden blijkt wel uit het feit dat werkelijk alles uit de kast is gehaald om dit feest te doen slagen. Entertainment van de bovenste plank is geboekt evenals de vele visuele acts die er te zien zijn. Een complete lasershow van maar liefst 7 lasers zullen de zaal vullen! Maar liefst 22 nationaal en internationale DJ's zullen aanwezig zijn om alle gasten op te zwepen en zullen hun beste producties weer ten gehore brengen. Wat zeg je daar? Zoveel waar, voor zo weinig geld? Jazeker, voor een schamele € 10,00 in de voorverkoop ben jij binnen en beleef jij je mooiste avond van het jaar, dat is waar het om draait bij One Night Events.

Eindelijk Weer bekend om o.a. haar 7th heaven concept is de juiste place to be voor deze avond. De twee mooi ingerichte zalen zorgen voor veel sfeer. Een lichtplan wat zorgt voor veel special effects dragen bij aan de gehele formule. Een ruime gratis parkeerplaats recht tegenover de locatie biedt voldoende ruimte voor alle bezoekers. Een grote rokersruimte zorgt ervoor dat alles gaat zoals het hoort en ook de foodcorner ontbreekt niet.

Time table


Voor meer informatie zie One Night @ The Big Birthday Bash of Facebook.com

2 opmerkingen