Partyflock

Nog eenmaal een hete kerstavond met Latin Lovers in de Waerdse Tempel

 

Nog eenmaal een hete kerstavond met Latin Lovers in de Waerdse Tempel

anoniem gepubliceerd op
Nederland komt langzaam in de kerstsferen. De organisatie van Latin Lovers heeft inmiddels een volgeladen arrenslee klaar staan om voor het allerlaatst (de Waerdse Tempel sluit 31-12-2011 haar deuren definitief) in de Waerdse Tempel neer te strijken op kerstavond.

Waerdse Tempel
Latin Lovers is sinds jaar en dag een gevestigde naam in de dance scene en weet naast haar wekelijkse avond in de hotspot van Rotterdam, Club Vie, en haar radioshow op Radio Decibel op diverse locaties in het land steeds verrassend uit te pakken met kwalitatief hoogstaande edities. Na het succesvolle debuut in de Waerdse Tempel in maart 2011 neemt Latin Lovers ditmaal ook de kersteditie in deze prachtige poptempel voor haar rekening.

Wie ooit kerst in Rio heeft gevierd weet wat voor prachtig decor hij kan verwachten 24 december, een volledig in Braziliaanse kerstsferen omgetoverde zaal. Uiteraard zullen de dj's de heerlijkste tribals, trommels, vocalen en meeslepende ritmes uit hun platentas toveren. De ijspegels aan de Tempel zullen zeker smelten omdat het er heet aan toe zal gaan de 24ste. Ho Ho Ho!

Line-up & timetable

Tickets
De early bird tickets zijn inmiddels al weer enige tijd uitverkocht. Reguliere kaarten zijn nog verkrijgbaar voor € 17,50. Deze zijn te koop via alle Free record Shops of online via Footclub.­nl of WaerdseTempel.­nl. Omdat dit helaas één van de laatste feesten is in de Waerdse Tempel wordt er veel belangstelling verwacht. Er wordt geadviseerd om een ticket in de voorverkoop te kopen. Voor de last minute beslissers zullen ook kaarten voor de deurverkoop gereserveerd worden.

ID verplicht
De minimumleeftijd is 18 jaar. Legitimatie is verplicht dus zorg dat je deze kan tonen aan de deur.