Partyflock
 
­ Nederland

Supertoys White Horses in AIR

gepubliceerd door , op
Supertoys
25 november 2011
Supertoys staat op vrijdag 23 december met man en macht klaar in AIR om weer goed uit te pakken. Na de 6 succesvolle edities met o.a. Joost van Bellen, The G-Team en Ted Langenbach is het nu tijd voor de Special X Mas editie en de officiële afterparty van de Gay-Awards van gay.nl.

De nacht voor onze kleurrijke & liberale aanhang met speels intellect: Supertoys - White Horses. Het concept Supertoys is bedacht om meer kleur en feelgood vibes te geven in het Amsterdamse nachtleven. Laat je arrogantie, issues en andere 'bad habits' lekker thuis want daar zit niemand op te wachten. We suppose to have fun!

Dit keer gaat het populaire Amsterdamse duo The G-Team starten in AIR1 met disco en pop- tunes waarna de Tom Trago, Lustige Lola & Weltschmerz en Johanna Maria het publiek totaal gaat animeren met electrohouse...
AIR2 heet De Flikkerklup waar Ted Langenbach (Now&Wow) je host is en draait ie ( h ) eerlijke disco- & houserecords samen met Egbert-Jan Weeber.

AIR gaat voor duurzaamheid en wil dit zo nu en dan onder de aandacht brengen maar niet op een saaie manier. In AIR1 hangen daarom de kunstwerken van Lia & Karel van Vugt boven je hoofd in de lucht. Lia van Vugt en haar zoon Karel van Vugt werken aan kunst die niet milieu-belastend is. Oude fietsbanden vormen de basis van dit project. Het project heet 'After 100.000 miles'. Gemiddeld gebruiken ze tien fietsbanden per kunstwerk en een fietsband legt gemiddeld 10.000 mijl af. Op 21 januari 2012 is er een gezamenlijke expositie met de winnaar van Wold Press Photo 2004 Jan Banning in Galerie Fontana Fortuna. Een doorlopende expositie van de werken van Lia en Karel van Vugt zijn te bezichtigen in de doorlopende expositie van Galerie Bananen Bank aan de Beethovenstraat 65 in Amsterdam.

Bekijk hier een filmpje om in de stemming te komen:
.