Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers Club Rex te Hilversum

gepubliceerd door , op
Ook in 2012 zal Latin Lovers haar meest intieme en sexy edities onderbrengen in een van de gaafste locaties in Nederland: Club Rex! Heel Hilversum loopt nu alweer warm met dit goede nieuws in het vooruitzicht. Op zaterdag 28 januari zal het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers de intieme club geheel ombouwen tot een waar tropisch en zomers oord met haar kleurrijke decor. De Latijnse jungle giert door de club heen, VIP tafels zitten vol met leuke mensen en de dj's hebben het naar hun zin! Dit keer zijn het Lucien Foort, Jasper Clash, Matt Styles en MC Haits die met de eer mogen strijken!

Lucien Foort komt eindelijk weer een keer naar Club Rex! De rastaman met gevoel en liefde voor de trommelbeat staat nu al te popelen om te mogen draaien met het dikke geluidssysteem van de club. "Met Latin Lovers heerst er altijd een sexy vibe, mede door de velen vrouwen op de dansvloer. Ik kan er perfect mijn set op aanpassen en heb er dan ook nu al heel veel zin in!" aldus Lucien zelf! De vaste kracht Jasper Clash draait werkelijk door heel Nederland en in de zomer puilt zijn agenda uit met gigs op het strand en op de tofste festivals, zeker aankomende zomer! Ook nog een leuk feitje, zijn plaat Saoto (met Baggi Begovic) wordt overal ter wereld gedraaid door Carl Cox! Misschien komt die deze avond ook wel voorbij?! De koning van de warm up sound Matt Styles zal de avond aftrappen met een 2 uur set. Met zijn On The Beach item tijdens de Latin Lovers radioshow op Decibel kent hij als een van de weinigen van het land de code van het opwarmen. Kom op tijd en laat je verrassen door zijn muzikale keuze! MC Haits zal de avond hosten op zijn manier: spetterend en enthousiast!

Ook in 2012: Dine & Dance
Wegens succes doorgezet: Dine & Dance Arrangement! Dit arrangement is een leuk initiatief van Latin Lovers in samenwerking met Club Rex om iets leuk te doen voor de fantastische bezoekers. Je kunt dus op zaterdag 28 januari een leuk avondje met je vrienden en vriendinnen compleet maken door voor maar € 30,- te dineren in het heerlijke restaurant en daarna te dansen in de fenomenale club! Reserveren is gewenst en kan via vip@footclub.nl. Het Dine & Dance arrangement bestaat uit een heerlijk menu samengesteld door de top chefs van Club Rex:

Menu
Voorgerecht
Gravad lax
Of
Runder carpaccio
Klassiek met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht
Vis van de dag
Met bijpassend garnituur
of
Rib-eye
met pepersaus, dagverse groente en frites

Na
Koffie of thee

Ook voor Club Rex: Ladytickets!
Wegens succes is deze actie ook doorgevoerd voor Club Rex Hilversum. Voor een bedrag van € 15,= kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via Footclub.nl of gewoon te halen bij de Free Record Shop bij jou in de buurt.

VIP tafels
Voor de liefhebbers zijn er een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar op het fantastische VIP balkon. Vanaf hier kijk je met veel luxe uit over de dansvloer en is dit een waar genot voor jou en je vrienden. Informeer naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar vip@footclub.nl.