Partyflock
 
­ Nederland

Hey! Rockit, it's Christmas

gepubliceerd door , op
HEY! ROCKIT
14 december 2011
FeestHEY! ROCKIT · It's Christmas
Datummaandag 26 december 2011
LocatieWesterUnie Site
Hey hey hey, ho ho ho. Welcome to the (Christmas) party!

Kun je de 22ste herhaling van Scrooge niet meer zien? Krijg je bij het horen van de top 2000 zin om van het dak van een bejaardentehuis te springen? Nog een kerstkalkoen of wil je juist lekker even lekker los om de calorieën van je vorige kerstdiner weer weg te werken? Kortom zoek je een goed argument om onder je kerstverplichtingen uit te komen? Kom dan op tweede kerstdag naar "Hey! Rockit, it's Christmas" in de WesterUnie.

Waren vorig jaar nog Steve Bug en Bushwacka de kerstkransjes op de taart, dit jaar staan in de mooiste kerststal die je maar kan bedenken Dominik Eulberg en Barem, Michel de Hey, Wouter de Moor, Erick Eerdhuizen, Philip Young, Presetone en Victor Badoux op het programma.

Om er voor te zorgen dat je excuus ook rechtsgeldig is begint het enige echte tweede-kerstdag-kerstdiner dit jaar vroeg en gaan de deuren van de WesterUnie extra vroeg open, namelijk al om 21:00 uur.

Voor het kerstdiner kan je al om 18:00 uur terecht in het Westergasterras. Klik hier voor het Rockit Kerstdiner. Kaarten kosten € 17,50 ex fee en zijn verkrijgbaar via de site van Rockit, Paylogic.nl en natuurlijk bij alle Primera winkels in het land.

Entree + Diner (3 gangen menu) kost €47,50. Reserveren voor het diner kan ook bij Westergasterras 020-6848496 of per email info@westergasterras.nl onder vermelding van het Rockit menu 26-12-2011)

2 opmerkingen

Eulberg = held!
Mooie line-up! jammer dat het in de vakantie is :(