Partyflock
 
­

Kerstmis draait door

gepubliceerd door , op
Met nog een paar weken te gaan, begeeft iedereen zich richting het einde van het jaar en kan iedereen zich klaar gaan maken voor de kerstdagen. De eerste kerstkriebels komen al naar boven en zoals ieder jaar moet er natuurlijk een kerstboom komen, de kerstverlichting moet opgehangen worden en je moet genoeg eten en drinken inslaan voor het jaarlijkse etentje met je familie. Als deze dagen bijna ten einde zijn, geeft dj Korsakoff je de kans om de beruchte kerstkilo's er vanaf te dansen! Op tweede kerstdag, 26 december, zal de Bobs in Uitgeest in het teken staan van Kerstmis Draait Door.

Korsakoff kijkt terug op een succesvol 2011 en wil dit graag met al haar fans afsluiten in 'haar' locatie. Afgelopen jaar werden stages beklommen op onder andere Pussy lounge, Crazyland, Masters of Hardcore, Dominator en als hoogtepunten Q-Base en Syndicate! Voor laatstgenoemde maakte zij samen met Outblast het anthem 'Hymn of Syndicate', wat een dikke hit is geworden. Ook voor 2012 staan weer een hoop interessante projecten op stapel. Het moge duidelijk zijn, dat Korsakoff ook volgend jaar het gaspedaal vol zal indrukken.

Line-up
Kerstmis Draait Door betekent dikke beats in een gezellige kerstsfeer met een over-the-top kerstdecor en natuurlijk een hele dikke line-up waar zelfs de Kerstman van gaat blozen. De ballroom zal in het teken staan van een aantal van de grootste namen uit de hardstyle- en hardcore-scene; de generatie dj's die de wereld aan het veroveren is. Het zal de plek zijn waar je vanaf het eerste moment zal losgaan en pas stopt met dansen als het afgelopen is. De line-up voor Kerstmis Draait Door ziet er als volgt uit:

Darkraver
Korsakoff
Amnesys
Chain Reaction
Crypsis
Luna
Nosferatu
Outblast
Shikra
The Vinyl Pimp

MC Da Mouth of Madness zal het geheel van 22.00 tot 05.00 vocaal begeleiden

Aftermovie de wereld draait hardcore (30.09.11)Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de locatie: www.bobs.nl. Daarnaast kunnen deze ook gekocht worden bij Primera of Paylogic.
Voorverkoop: €17 ex. fee
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden.

Social Media
Als je dj Korsakoff wilt blijven volgen in 2012, ga dan naar Facebook of
Twitter.

3 opmerkingen

Korsakoff kijkt terug op een succesvol 2011 en wil dit graag met al haar fans afsluiten in 'haar' locatie.­ Afgelopen jaar werden stages beklommen op onder andere Pussy lounge, Crazyland, Masters of Hardcore, Dominator en als hoogtepunten Q-Base en Syndicate! Voor laatstgenoemde maakte zij samen met Outblast het anthem 'Hymn of Syndicate', wat een dikke hit is geworden.­

Overdrijven is ook een vak. 2004 was het beste jaar volgens mij. Toen was ze verantwoordelijk voor de anthem van Thunderdome en had ze haar eerste optreden op Masters of Hardcore. Voor laatstgenoemde maakte ze samen met Outblast het anthem 'Unleash the beast', wat volgens mij haar grootste hit is geworden.

of ben ik dan te kritisch :P
Uitspraak van Remco op maandag 5 december 2011 om 19:56:
of ben ik dan te kritisch

'Beste' of 'succesvol' zijn 2 verschillende begrippen, lijkt mij ;)
Verder heb je helemaal gelijk dat 2004 tot een absoluut top-jaar gerekend kan worden.