Partyflock
 
­

Artcore · Last dedication to dj Noizer · Timetable & latest info

anoniem gepubliceerd op
flyer Artcore
FeestArtcore · Last dedication to Noizer
Datumvrijdag 25 november 2011
LocatieHooizolder
WinactieArtcore actie, gesloten
Dj Noizer gaat ermee stoppen daarom staat Artcore op 25 november aanstaande geheel in het teken van het afscheidsfeest van deze artiest, Michel van der Padt misschien wel beter bekend als dj Noizer. Noizer is al in '92 begonnen met het draaien in coffeeshop the Rave en produceren in de Generalnoise Studio. Vroeger was hij veel te zien op grote feesten zoals Thunderdome, Earthquake, Mysteryland, Speedrazor, Megarave, Thunderdome on tour, Nightmare, Loveparade, Rezerection Scotland, Thunderdome on tour Germany en nog wat kleinere feesten in het land met een style range van oldschool to early terror!

Maar na bijna twintig jaar is voor hem de koek een beetje op in de HC scene ook al is het megareuze, top geweest. Maar hij zal zeker niet stoppen met de muziek. Dat kruipt toch waar het niet gaan kan, maar het zal wel andere stylo zijn.

Tevens was Noizer lid van onder meer het Waxweazle DJ Team, Generalnoise, Noizer & mc Drokz, Echte Gabbers, mr Mannix & Allopecia en nog wat andere pseudoniemen. Hij heeft platen uitgebracht op labels zoals Forze, Terrortrax, Aussie, Waxweazle vinyl, Dance International, HC (ID&T) en diverse kleinere labels.

En hij was niet alleen te zien op boekingen in Nederland, maar ook in het buitenland zoals de U.K, Duitsland, België en sommige delen van Spanje zoals Lloret en Mallorca.

Dus bij deze wil hij nog wat mensen bedanken die veel voor hem hebben betekend zoals: Tails, Drokz, Berry, Marjan, Lookers, Klit, ID&T, Rob Fabrie, Rob Verkerk, Weirdo, Pa & Ma vd Padt, Tommy Chaos, Midtown, Paul Elstak, Rige, TMF, de Strobe, Thundermagazine, b2s, Ed & Dave, Ronald F, de Leeuwarden klan voor alle toffe weekenden en gastvrijheid, Rooie Teringlijer, alle vrienden ook al zijn dat er niet veel, de Engeland posse, Spooky, De chauffeurs, De lekkere Chicka groupies die gecheckt zijn, alle mede-artiesten waar veel mee gelachen en meegemaakt is, de maatschappijen, organisaties en iedereen die vergeten is: sorry daarvoor. Dus iedereen nogmaals bedankt voor alle toffe jaren en momenten die geboden zijn...het zal zekers nooit vergeten worden!

Timetable
  • Area 2
  • 23:00 - 00:00:  Nederland house, techno
  • 00:00 - 01:30:  Nederland techno, hardcore, trance, hardstyle
  • 00:00 - 04:00: MC: Nederland hardcore, hardstyle, dubstep
  • 01:30 - 02:30:  Nederland hardcore, hardstyle, trance
  • 02:30 - 04:00:  Nederland hardcore

Routebeschrijving
Je rijdtt op de snelweg richting Vlissingen. Op den duur stopt de snelweg. Je staat dan voor een kruispunt met stoplichten. Hier ga je rechtdoor over het spoor en de brug over. Je gaat dan heel de tijd rechtdoor, langs het tankstation totdat je een rotonde tegen komt. Ga hier rechtsaf op de rotonde en rechtdoor bij de stoplichten. Bij de volgende rotonde ga je rechtdoor. Blijf rechtdoor gaan tot de volgende rotonde. Hier ga je weer rechtdoor richting westkapelle en zoutelande. Ga nog steeds rechtdoor bij elke rotonde die je tegenkomt. (dit zijn er 2) Je komt dan op den duur bij een stoplicht (hier staat een flitskast, dus moet je ff een stukje 80 rijden). Bij deze stoplichten ga je weer rechtdoor en blijf je de weg volgen. (rechtdoor) Je gaat door de s,bocht met lampjes in het wegdek, maar blijf gewoon de weg volgen. Je rijdt op den duur Zoutelande binnen (je bent er nu bijna). Je blijft rechtdoor gaan tot je een rabobank rechtvoor je ziet, hier ga je rechts met de bocht mee. Volg de weg rechtdoor, je komt op den duur bij de duinen bij een rotbochtje naar recht, neem deze en volg gewoon de weg. Als je de weg blijft volgen zie je op den duur links gele lichten met de Hooizolder. Hier moet je goed opletten want het weggetje wat je in moet is slecht verlicht en te zien maar bij de lantarenpalen moet je links het donkere weggetje in en dan rijd je het terrein op! (grote grindparkeerplaats).

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes over Project Chaos? Meld je dan nu aan op www.djchaos.nl en volg via Twitter. Vergeet ook de winactie niet! Maak kans op één van de gastenlijstplaatsen die de organisatie weggeeft!

19 opmerkingen

Duidelijke route beschrijving....­
ghehe bij artcore leg ik nog steeds linkje met ruffneck :P. voor de rest ziet er netjes uit!!!
hier staat een flitskast, dus moet je ff een stukje 80 rijden :respect:
Leuke sets gehoord van Noizer (Y)
Zwaar respect voor Noizer:respect: Hopelijk houden alle DJ's het bij snelle early rave en early terror op vinyl uit respect voor Noizer's avond:D
laatste aanpassing
Jammer dat het zo mega ver weg is... Had deze graag meegepakt :D
[quote element=news_comment id=617887]Jammer dat het zo mega ver weg is... Had deze graag meegepakt [/quotegoed feest is nooit te ver weg
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 19 november 2011 om 18:29:
damn een icoon voor de hardcore scene jammer maar begrijpelijk !!

zoooww idd

Zijn early producties draai ik nog steeds man b)
 
route beschrijving heeft iets met het woord: rechtdoor?