Partyflock
 
­ Nederland

It's all about status, charisma & glamour

gepubliceerd door , op
Prestige NYE
31 oktober 2011
In het verleden heeft Prestige een onvergetelijke indoor festival gegeven in Lexion, Zaandam. Mede door dit grote succes is de organisator van Prestige nu eigenaar van Lexion geworden, en zal elke editie van Prestige in de toekomst in Lexion gehouden worden. Dat geldt natuurlijk ook voor Prestige NYE! Het dak gaat eraf in elke zaal en de Champagne zal rijkelijk vloeien! De beste DJ's zullen je geen seconde stil laten staan met de lekkerste beats! Een onvergetelijke afsluiter van 2011 en een spetterend begin van het nieuwe jaar 2012. dat allemaal op Prestige NYE.

Omdat het dit keer allemaal om status, charisma & glamour draait verwacht Prestige dat iedereen op Prestige NYE er Fabulous gekleed uit te zien. Heren. vergeet niet met een Fabulous lady het feest te betreden! Door de 5 zalen zullen alle party gangers genoeg ruimte hebben om helemaal uit hun dak te gaan. Voor de R&B liefhebbers heeft Prestige een speciale zaal waar de lekkerste R&B zal worden gedraaid. Laat je helemaal gaan op de lekkerste beats van DJ's Lucien Foort, Micheal Mendoza, Shermanology en D-Rashid and many many more!

Zoals de voorgaande Prestige feesten gaat de kaartenverkoop snel en het weer gigantisch druk worden. Wees er snel bij want dit unieke NYE feest mag je dus absoluut niet missen, 2012 wordt natuurlijk maar één keer gevierd met zo een over-de-top feest!

De deuren voor dit spetterende feest zullen openen om 23.00 en om 7.00 uur in de ochtend weer sluiten!
Voor de feestgangers die met de auto vanaf Amsterdam komen, is Lexion op een rijafstand van 10 minuten van Amsterdam. Ook is Lexion makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Lexion is gelegen in Westzaan, Kleine steng 20.

Wil jij het nog groter aanpakken door V.I.P. van Prestige NYE te zijn?
Dat kan natuurlijk geregeld worden. Prestige maakt jouw stoutste dromen waar in de luxe Lexion V.I.P. area waar veel Champagne geschonken zal worden! Geniet van een geweldige nacht vanuit onze fantastische V.I.P. Area met een persoonlijke V.I.P. host. Er zijn een beperkt aantal V.I.P. tables beschikbaar dus wees er snel bij. Mail voor reserveringen naar vip@prestigeonline.nl of bel naar 06-24298100.