Partyflock
 
­ Nederland

Spektakulair
Een waar spektakel

gepubliceerd door , op
Spektakulair
30 september 2011
Vanavond ondergaat de Koekbouw in Veghel een volledige metamorfose. De voormalige graanfabriek wordt omgeturnd tot een verbluffende club waar een aantal van Nederlands beste dance artiesten met de scepter gaan zwaaien. Spektakulair speelt in op alle zintuigen en belooft een waar spektakel te gaan worden boordevol verrassingen.

Wat verwacht je als je buiten die enorme graansilo's aan de horizon ziet opdoemen? Wees gerust, het is geen scenario van een horrorfilm en je gaat ook niet terug in de tijd. Integendeel! In de silo's kun je komende zaterdagnacht genieten van de beste housebeats en de prachtige locatie op deze eerste editie van Spektakulair. De Koekbouw is maar enkele keren per jaar beschikbaar voor evenementen wat deze avond natuurlijk extra speciaal maakt. Ook wordt er volop aandacht geschonken aan het decor. Spektakulair verbouwt de Koekbouw tot in de puntjes!

Timetable
Vanaf 21:00 wordt je getrakteerd op house, techno, club en electro door een aantal van de beste jocks in Nederland. Check hieronder snel de timetable.

21:00 – 22:00 Dirk Dali vs Naughty Nik
22:00 – 23:00 Ferreck Dawn
23:00 – 00:00 La Fuente
00:00 – 01:00 Quintino
01:00 – 02:00 Mightyfools

Tickets aan de deur
Koop je ticket nu in de voorverkoop via www.spektakulair.nl, alle Free Record Shop filialen of via Uitpunt Veghel! Kaarten kosten €17,50,- (excl. fee). Voor de hele late beslissers onder ons is er nog de mogelijkheid om de laatste tickets aan de deur te kopen vanaf 21:00 uur, let wel op op=op.

Laat je meeslepen door de dj's, het publiek en de locatie want dat de Koekbouw fantastisch is, dat moge nu wel duidelijk zijn! Zorg dat je erbij bent want het wordt Spektakulair! Je bent gewaarschuwd.