Partyflock
 
­ Nederland

Het getal tien heeft vele betekenissen

gepubliceerd door , op
Het getal tien heeft vele belangrijke betekenissen: Ons talstelsel is gebaseerd op tien cijfers, het zogenaamde decimale stelsel. Daardoor is tien het eerste positieve getal dat met meer dan een cijfer wordt geschreven. Machten van tien worden gebruikt om de schaal of de verhouding van eigenschappen uit te drukken. Een 10 is in Nederland daarbij het hoogst haalbare cijfer op school, en als iemand nog niet tot tien kan tellen geeft dat aan dat deze persoon zeer dom of onnozel is. Dus wanneer je in de dubbele cijfers beland geeft dat aan dat er toch echt wel iets positiefs aan de hand is en dat geldt dan ook zeker voor de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity. Want haar absolute topfeestje Ouwe stijl is Botergeil is aan de tiende amsterdamse editie toe!

Dit feest, wat geen introductie meer nodig heeft bij de doorgewinterde early hardcore liefhebbers kenmerkt zich door scheurende juno's en donderende 909's, dus niet het reguliere arsenaal aan plaatjes wat je in de early zalen hoort. Denk hierbij aan tracks van labels als Ruffneck/Coolman Records/Mokum Records/D-boy Black Label/Cenobite etc of noem het het sporthallen-zuid stijl. Strength of Unity classificeert het als de enige echte onvervalste botergeile 180+ BPM early, hardcore zoals het bedoeld is dus!

Op zaterdag 19 november vind daarom alweer de tiende Amsterdamse editie plaats van Ouwe stijl is botergeil. Een feest waarop kosten noch moeite gespaard zijn om de Amsterdamse partygangers te vermaken met de lekkerste early hardcore (voornamelijk) uit de periode '96 – '99 en goedkope drank. Want met een happy hour van 22:00 tot 23:00 en de toch al super betaalbare prijzen is dit inmiddels een onderdeel dat als ware nostalgie naar de jaren '90 gezien kan worden! De organisatie kan dan wel de gulden niet terugbrengen, maar wel aan de portemonnee van de partyganger denken. En om deze tiende editie extra speciaal te maken komt Strength of Unity met een absolute primeur!

Trypticon
Want naast dat Miss Zelda wederom langskomt, en Ghosttown-legende Paralizer ook zijn kunsten achter de decks zal tonen is de organisatie zeer verheugd te kunnen melden dat Trypticon zijn debuut in de early hardcore zal maken. Deze naam zal niet direct bij een ieder een lampje doen branden, ware het niet dat het de alias was waar industrial legende Ophidian ooit zijn indrukwekkende carriere mee startte in 1998. Speciaal voor deze editie van Ouwe stijl is botergeil zal hij de sound laten horen waar het voor hem allemaal mee begonnen is in een dikke uptempo gangsta set!



Tel daar bovendien zeelands trots Tha Nouky, Cenobite artiest Manic en de SoU Residents Apac, The Irritainer en Xqruciator bij op en de uitkomst van dit geheel is dat deze tiende editie van Ouwe Stijl is Botergeil garant zal staan voor een knaller van een feest!

Sociëteit de De Lax ligt achter Amstel, onder het gebouw van de HvA. Als je Amstelstation aan de achterkant uitloopt, nog voor de kebab zaak meteen links naar beneden. Kan niet missen. Er rijden nachtbussen elk half uur naar centraal station, maar de organisatie vermoed dat de doorgewinterde partyganger deze niet nodig zal hebben daar men om 06:00 het Amstelstation al weer in kan. En om het concept eer aan te blijven doen zijn de deuren weer geopend om 21:00 en zal er niet aan opbouwsetjes gedaan worden. Daar de voorgaande drie Amsterdamse edities uitverkocht waren raadt de organisatie je aan van te voren een kaartje te halen. Voorverkoop is 13 euro, aan de deur 15 euro.

6 opmerkingen

Zin an!
 
:respect: party time :D
dit word weer heerlyk :k
 
Artiest Xim
Aanwezig.:D
Trypticon, wist niet dat dat een alias van Ophidian was. Wat een held is het toch, onder al zijn namen;)