Partyflock
 
­ Nederland

Format in AIR met Alex Under
11.11.11

gepubliceerd door , op
Format
17 oktober 2011
De 'head honcho' van Format, Juan Sanchez, nodigt vrijdag 11.11.11 de Spaanse Alex Under, Remy en Vinylized winnaar Don Ruijgrok uit. Zoals iedere tweede vrijdag van de maand staat AIR in twee zalen zes uur lang in het teken van onvervalste techno. Tel daarbij de innovatieve visuals van VJ Escapation bij op en het feest is compleet. AIR2 wordt gehost door 'Boel op Stelten' met onder meer Eric de Man achter de decks. Twee zalen vol met baanbrekende techno met de complimenten van Juan Sanchez. De frontman van Format is een muzikale duizendpoot en heeft zijn naam definitief gevestigd nadat hij in de afgelopen twee maanden drie keer ID&T's Sensation heeft afgesloten.

Alex Under was tijdens één van de eerste Format edities de absolute publieksfavoriet. Waar hij ook is, gaan de oogjes dicht, de voetjes van de vloer en de drankjes op tafel. Headliner Alex Under is achter de schermen al net zo actief als achter de draaitafels; hij is één van de stromannen van 'Net28' met bijbehorende sublabels 'Cyclical tracks', 'CMYK' en 'Pulpa'.

Vrijdag 11.11.11 kan je naast deze internationale top dj ook enkele vedettes horen. Remy werd ooit ontdekt door Joost van Bellen, om vervolgens naam te maken als een van de residents van RoXy. Vanaf dat moment raakte de carrière van deze technopionier in een stroomversnelling. De Haagse Remy heeft zich onlangs bij GEM aangesloten, bekend van artiesten als Egbert en Secret Cinema die je ook bij Format hebt kunnen zien.

Maar er is ook ruimte voor talent bij Format. Don Ruijgrok won dit jaar Vinylized 2011, de nationale producers contest van het land. Juryleden als Michel de Hey en Terry Toner dichtten hem op basis van zijn (winnende) track '2000 Miles' een glansrijke toekomst toe. Ruijgrok was in één maand tijd twee keer de gast-dj bij de internationaal vermaarde radio show '538 Dance Department'. Don zal tijdens Format de ruwe randjes van de techno opzoeken en gaat voor het eerst zijn live act ten gehore brengen.

Boel op Stelten, de Groningse hosts van AIR2 hebben óók nog een vedette gehosselt. Hij doet wat niemand kan, Eric de Man! Sebastian Davidson, Enthousiaste Gasten en MC Bom versterken 'de Man' in een meer intieme sfeer in AIR2.

Om lange gezichten te voorkomen is het raadzaam niet te lang te wachten met het kopen van je kaartje voor Format op 11.11.11 in AIR. Om je alvast warm te maken voor de maand erop: Mark Henning, De Man Zonder Schaduw en Lillith sieren de december flyer van Format.

1 opmerking