Partyflock
 
­ Nederland

Djax it Up XL maakt line up bekend van Rockit Amsterdam editie

gepubliceerd door , op
Djax it Up XL
2 november 2011
Na een succesvolle samenwerking tussen Djax it Up en Rockit op Free Your Mind Festival 2011 hebben deze twee giganten besloten opnieuw de krachten te bundelen. Voor de editie van 2012 is Miss Djax weer uitgenodigd om een eigen Djax it Up stage te hosten op Free Your Mind Festival 2012. Maar daar blijft het niet bij. Als voorproefje organiseert Djax it Up in samenwerking met Rockit haar volgende XL editie op 25 februari 2012 in de WesterUnie te Amsterdam! En ook nu wordt er extra lang doorgefeest, van 23.00 tot 07.00 uur.

Hardtechno in Amsterdam vraagt om een line-up met alleen de beste artiesten. Daarom heeft Miss Djax het volgende rijtje samengesteld om een nacht lang op los te gaan:

Pet Trio (Miss Djax vs PETDuo)
Deze helden hebben weinig uitleg nodig. Dit trio heeft de vorige Djax it Up XL al op zijn kop gezet met een indrukwekkende set en je kunt er ook in Amsterdam weer op rekenen dat het tempo flink omhoog zal gaan.

Candy Cox
Ook wel 'Lady Hardtechno' genoemd. Deze Braziliaanse schoonheid heeft naast killer looks ook een killer sound. Haar Djax it Up debuut zal gekenmerkt worden door een flinke dosis beukende hardtechno.

Du'ArT
Hét techno wonder uit Portugal! Op de Free Your Mind Djax it Up stage en tijdens Djax it Up XL van 22 oktober jl. heeft hij zo'n indrukwekkende en energieke techno set gedraaid dat er nog steeds over gepraat wordt. Een Djax it Up favoriet waar we geen genoeg van krijgen!

Patrick DSP
Eén van Canada's beste underground techno Dj's en producers. Deze man is een grootheid in 'the business' en ook voor hem wordt dit een Djax it Up debuut. Zijn set wordt er ongetwijfeld één met heerlijke, pompende techno.

VJ Yzco
Wie Djax it Up heeft meegemaakt weet dat de underground visuals van deze visuele tovenaar onmisbaar zijn in de Djax it Up wereld. De unieke Djax it Up sfeer wordt visueel ondersteund door zijn indrukwekkende VJ skills.

De timetable en trailer wordt 1 december bekendgemaakt. Houd de website dus in de gaten en haal je kaartjes op tijd om teleurstelling te voorkomen! De voorverkoop start op 5 november 2011 via www.rockit.nl & paylogic.nl voor € 19,- per stuk.

Let's Djax it Up in Amsterdam!

11 opmerkingen

 
Dit gaat knallen worden:bounce:
Pet Trio :D niceee
Lekker heur! Die locatie lijkt me ook erg geschikt voor hardtechno! :D
Artiest Yzco
iets om naar uit te kijken in 2012 :honger:
vorige editie in eindhoven was zwaaar kicken !!

nog geen enkele djax it up gemist, dus ook hier 100% aanwezig !! word weer knallen vooraam bij de linkerspeaker !!
Let's Djax it Up in Amsterdam!

O HELL YEAH!
 
Toffe lineup!!
 
Zeker een optie
Nu al weer zin in Free your Mind in Arnhem 2012. :)