Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Sunday
Hardsoul

gepubliceerd door , op
ROOG b2b Greg van Bueren (Hardsoul) sluiten seizoen 2011 af!

Zet zondag 18 december maar met een dikke stift in je agenda want na een geweldig jaar 2011 sluit Metz het seizoen af met een knaller! Met veel genoegen kijkt de organisatie van Metz on Sunday terug op 2011. Alle edities waren bijna allemaal uitverkocht. Vroeger was het een echt Rotterdams feest maar dat is het al tijden niet meer. Vanaf heel het land komen op de 3e zondag van de maand de echte Real House Lovers naar Rotterdam om te genieten van de sfeer en de altijd te gekke line-up die Metz on Sunday te bieden heeft. Dit jaar was Metz ook te vinden op de stranden van Hoek van Holland en Rockanje en zorgde ook daar voor 4 uitverkochte edities. Om het jaar op een waardige manier af te sluiten heeft Metz geluisterd naar zijn bezoekers en heeft voor de afsluiting het duo ROOG B2B Greg van Bueren (Hardsoul) weten vast te leggen als headliners op deze avond

ROOG B2B Greg van Bueren (Hardsoul) zorgen door de combinatie van Funk & Soul al jaren voor een sound die geliefd is bij alle Metzers. Mede door de uitstraling van de twee heren krijgt hun set nog meer power en zorgt daardoor voor de nodige Love & Dedication! Deze zomer zorgde ze dat meer dan 1500 liefhebbers Metz bezochten toen deze hun programmeerde op 1 van hun strand edities; wat genoeg zegt. Op 18 december staan ze wederom op Metz en zal het huiselijke Prinses Theater in Rotterdam zorgen voor de nodige ambiance die je zeker moet proeven! Wees wel op tijd want de heren zullen al vroeg de pioneers gaan bedienen. Beide heren zullen een solo set zowel als een back 2 back draaien aka Hardsoul!

En als dit nog niet alles is zullen ook Mitch Crown & Glenn Helder acte de présence geven. Mitch is de man met de gouden voice al staat hij tegenwoordig ook achter de pioneers. Maar op Metz zijn de vocalen van Mitch het belangrijkste en is hij de laatste jaren niet meer weg te denken. Mitch weet exact wanneer hij zijn stem moet verheffen en dat is een kunst die in de hedendaagse scene nog wel eens anders is. Glenn blijft natuurlijk een virtuoos op zijn drums. Sloeg hij er in oktober lustig op los op deze avond zal hij de sterren van de hemel slaan. Don't miss it!

De line-up zal verder bestaan uit Mr. Metz & DJ Etienne. Mr. Metz zal de afsluiting voor zijn rekening nemen, geen gemakkelijke opgave, maar zeker aan hem toevertrouwd. DJ Etienne neemt de warming up, zoals hij dat bijna heel 2011 gedaan heeft voor zijn rekening. Deze editie van 18 december kun je zien als een Pre Chritsmas Edition maar eigenlijk is het een goed begin voor Metz on Sunday om ook 2012 (dan bestaat Metz 14 jaar) weer met vol vertrouwen tegemoet te zien. Ook is dit een editie waar je bij moet zijn!

De eerste 100 tickets zullen vanaf 1 november voor € 10,00 tijdens de speciale earlybird actie in de voorverkoop gaan. Nadat deze zijn uitverkocht zullen de kaarten @ € 12,50 te koop zijn. Natuurlijk lopen al deze acties via www.easyticket.nl Indien nog voorradig, waar de organisatie eigenlijk niet vanuit gaan, zal er op de avond zelf nog deurverkoop plaatsvinden!

Na het lezen van dit persbericht denkt de organisatie van Metz on Sunday dat de dikke stift inmiddels zijn werk al heeft gedaan en wil bij deze alle bezoekers bedanken die 2011 hebben gemaakt tot een echt Metz jaar. Na 13 jaar drukt Metz nog steeds een stempel op de Real House in Nederland, iets waar de organisatie trots op is.

1 opmerking