Partyflock
 
­ Nederland

LadyKillers in Escape met Shermanology

gepubliceerd door , op
Vrijdag 11-11-11, bij vele verse trouwkoppels de datum van hun leven. althans; so far so good. Ook is het de elfde van de elfde; wat gelijk staat aan het startsein van het carnavalseizoen! De winter is in aantocht en de dagen worden korter, kouder en depressiever! Your Republic presenteert met trots haar nieuwe editie van LadyKillers met in de hoofdrol – house sensatie: Shermanology; welke momenteel een grote radiohit hebben met hun nummer 'Blessed'!

Gelukkig is de 11e van de 11e ook dé datum dat LadyKillers terugkeert naar Escape Club voor een nieuwe snikhete editie! Tijdens het Amsterdam Dance Event vierde Escape haar 25 jarig bestaan; met recht een unicum te noemen in de hedendaagse dance scene. Escape Club heeft meteen wat dikke nieuwe feauture's laten installeren in de club; zoals een spikslinterde nieuwe L.E.D wall ceiling wat de club nu op een totaal van 150 m2 aan LED wall doet uitkomen.

'LadyKillers is all about the perception of a woman'. Het nachtleven is spannend, flirten is weer in, body language is vanavond de meest gesproken taal. Vrijdag 11 november is de Amsterdamse Escape Club eigendom van vrouwen die niet vies zijn van een avondje ongeremd uitgaan in stijl. Dus ladies; please pay attention! Cocktailjurkjes, hoge hakjes, krultangen en tasjes in de aanslag. er gaat weer flink geparadeerd worden in de Amsterdamse Escape Club..!

Deze spectaculaire editie van LadyKillers in Amsterdam zal er qua line-up dan ook zeker niet om liegen. Sex appeal hebben ze, LadyKillers zijn ze:

Line-up
Shermanology
Jaz von D
Michael Mendoza
Delivio Reavon &
Aaron Gill
L'Oppresseurs
Flex
Fabulous LadyKillers Angels
VJ Joury

Mannen
Heren, wees niet bang.Jullie zijn natuurlijk van harte welkom.LadyKillers zorgt voor de Ladies in de club, zorgen jullie ervoor dat jullie aanwezigheid niet ongezien voorbij gaat, en please dress to impress! De doorbitch selecteert aan de deur op attitude en appearance. Zijtasjes en smakeloze sportkleding bij heren zijn verboden, laat deze dus absoluut thuis!

VIP arrangementen
De flessen Moet & Chandon staan koud, de wodka staat al klaar in de koeler. Wil jij de avond meemaken vanaf het exclusieve VIP podium achter de DJ Booth of in de spectaculaire - VIP Cage- midden op de dansvloer van Escape Club? Dat kan! Wil je meer informatie of een reservering maken? Mail dan snel naar tableservice@your-republic.com.

Early bird tickets: €5
Speciaal voor deze editie zijn er earlybird tickets (200 kaarten) zijn verkrijgbaar voor slechts €5,-; hierna zullen de kaarten in de voorverkoop €14,- kosten.

Kaarten zijn te koop (mits voorradig) via alle Primera winkels in heel Nederland of online via de website van Escape www.escape.nl (klik op agenda), of via deze link: http://tiny.cc/hrzeb . Let op: Er wordt aangeraden je kaarten in de voorverkoop te halen; wegens de te verwachten drukte. Voor de late beslissers zullen de laatste kaarten aan de deur worden verkocht; maar kom vooral op tijd!
De deuren van Escape openen om 23: 00 uur en zullen open blijven tot minimaal 05:00 uur, minimumleeftijd is 18 jaar en ouder, vergeet je ID niet mee te nemen. Ladies: Dress for the kill, Gents: Dress for the hunt. Meer informatie vind je op de website van Your Republic; www.Your-Republic.com

Where the Ladies at? At LadyKillers! Gentlemen: Dig that!

1 opmerking