Partyflock
 
­ Nederland

Extreme geluidsoverlast op Lekker Belangrijk

gepubliceerd door , op
Lekker Belangrijk
12 juli 2011
Op 11-11-11 is het zo ver: In Almere worden alle ramen en deuren gesloten bij mensen die niks met keiharde muziek hebben, want er wordt een ongelofelijke portie geluidsoverlast verwacht! Lekker Belangrijk beloofd op 11-11-11 namelijk de hardste editie ooit te gaan geven, en belofte maakt schuld! Waar LB Events normaal gesproken al geen organisatie is die feesten organiseert waarbij de standaard deuntjes de hoofdtoon voeren wordt deze editie van Lekker Belangrijk gegarandeerd het hardste feest van 2011 rondom Almere!

Uiteraard zijn alle standaard elementen voor een geslaagd hard feestje ook deze editie weer aanwezig: het hardste en meest zuivere geluid van Almere, verlichting waar je 'U' tegen zegt en een voorraad oordopjes voor bezoekers die hun gehoor nog vaker nodig gaan hebben!
Het bovenstaande is natuurlijk leuk, maar om het hardste feest neer te zetten is er wel wat meer nodig, namelijk een line-up met artiesten die al het bovenstaande ook waar kunnen maken. LB Events heeft voor deze editie een viertal acts uitgenodigd die alle vier maar liefst anderhalf uur lang de tijd zullen krijgen om een knalset weg te geven:

Drokz
Als je terror zegt zeg je Drokz! Niemand heeft zo'n grote impact gehad op de Nederlandse terror scene en draagt deze zo'n warm hart toe als deze artiest. Na vele verzoeken van de bezoekers van Lekker Belangrijk is LB Events dan ook trots om Drokz op te mogen nemen in de line-up: "Ladies and gentlemen: We've got him!"

Lunatic & Miss Hysteria
De Amersfoortse Lunatic & Miss Hysteria staan bekend om hun harde, opbouwende dj sets en harde releases. Verwacht niks minder dan een beukende set van dit duo!

J-Roon & Kosmix
J-Roon & Kosmix, de residents van Lekker Belangrijk, staan er om bekend een grote voorliefde te hebben voor het hardere werk. Op deze editie van Lekker Belangrijk zullen ze nog eens een extra tandje bijschakelen!

Distorted
Distorted bestaat uit een tweetal artiesten uit het zuiden van het land. Zoals de naam al doet vermoeden staat ook dit duo zijn mannetje!

De gehele avond zal worden gehost door Mc Justice.

Last but not least geeft LB Events 2*2 gratis plekken weg voor deze editie! Check snel de Partyflock pagina van dit feest en wie weet staat jouw naam straks op de gastenlijst!

5 opmerkingen

lekker belangrijk:gaap:
Uitspraak van R.J82 op donderdag 27 oktober 2011 om 01:10:
lekker belangrijk:gaap:


Post dan effe niets ofzo :S
Uitspraak van Dutchaholic op donderdag 27 oktober 2011 om 11:59:
Post dan effe niets ofzo


dat maak ik nog altijd zelf uit :facepalm:
 
Beste 'kleine' feestje in omtrek!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 oktober 2011 om 22:15:
Beste 'kleine' feestje in omtrek!


idd:)