Partyflock
 
­ Nederland

Mysterious 2011 in de Maassilo

gepubliceerd door , op
Mysterious
10 oktober 2011
Op zaterdag 3 december 2011 is de vernieuwde en compleet verbouwde Maassilo het toneel van het nieuwste concept van Third Floor: Mysterious. Nog voordat de gehele line-up bekend was, waren de 500 early bird tickets al uitverkocht.

Het concept Mysterious.
Wat er tijdens Mysterious gebeurt, is iedere editie weer een groot geheim. Een avond Mysterious is vol verrassingen voor de bezoekers. Unieke optredens van artiesten met onaangekondigde guest-artists, special effects die je van alle kanten benaderen, onverwachte shows en performances die overal in de Maassilo te zien zijn (ook op plaatsen waar je ze niet verwacht) en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Met andere woorden.. Laat je verrassen!

'Door de jaren heen hebben we gemerkt dat het verrassingselement tijdens events vaak zorgt voor het wow gevoel. Het doel tijdens Mysterious is dan ook om de bezoekers zo vaak mogelijk tijdens de avond op een ludieke en aparte manier dat gevoel te geven door shows, intro's, effecten en nog veel meer op een speciale manier in te zetten. Juist door het geheim te houden wat er precies gaat gebeuren zal dit gevoel worden versterkt,' aldus de organisatie.

Tijdens Mysterious zijn er 3 zalen die van te voren bekend gemaakt worden.
De Mainstage, Latin House Area en de Eclectic Area. Over de Mystery Area maakt de organisatie verder niks bekend. Waar deze area zich bevindt en wie hier op gaan treden blijft geheim tot op de avond zelf! Tickets kosten in de voorverkoop 17,50 euro en zijn te verkrijgen via www.mysterious-event.com en bij alle Free Record Shops.

Line-up

7 opmerkingen

 
Aanwezig!
 
Gaaf concept, zal wel enorm druk gaan worden
Door de jaren heen hebben we gemerkt dat het verrassingselement tijdens events vaak zorgt voor het wow gevoel.


Dan vraag ik me af aan wie dit is gevraagd, want dat heb ik totaal niet...
 
Niet? jij vind het leuker als het constant allemaal hetzelfde is?? lol
Ik ga me in ieder geval laten verrassen. :)
laatste aanpassing
 
Tickets al een tijdje binnen!
 
Klinkt als een waardige opvolger voor Beatloverz in de Maassilo
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 25 oktober 2011 om 08:36:
Klinkt als een waardige opvolger voor Beatloverz in de Maassilo


Gaaaaaappppppp, zoveelste kopie met een ander naampje