Partyflock
 
­ Nederland

Stageplan en speciale VIP-deck Full Moon

gepubliceerd door , op
Stageplan en speciale VIP-deck Full Moon
21 oktober 2011
Jij hoeft Nederland niet uit voor een super-de-luxe tropische beachervaring! Op 19 november wachten de warme stranden van The Sand op jou tijdens een speciale indoor Full Moon party. The Sand wordt volledig omgebouwd tot een exotisch paradijs en geeft jou het echte Thaise party gevoel. Op je blote voeten dansen in het zand met een heerlijke cocktail in je hand!

Sexy, white indoor beach party
Maar Full Moon is veel meer dan een super-de-luxe tropische beachervaring waar jij chillt in de relaxte lounge area's! Ga helemaal los op de hypnotiserende house, club of trance beats van ROOG, Randy Katana, Spider, Jean of Johnny de Mol. Er zijn 2 gave area's met een fantastische line-up. Onder het dansen op het strand zul je genieten van de opzienbarende topacts, een adembenemend decor, spectaculaire vuurwerk show, een duizelingwekkende lichtshow en van sexy party people allemaal gekleed in het wit!



Full Moon onderscheidt zich van de massale, grote feesten waar het publiek langzamerhand op uitkeken raakt. Full Moon is een intiem super-de-luxe tropische beach party gemengd met alle goede elementen van de massale parties. Full Moon is uniek in haar soort. Een sexy white indoor beach party!

Als VIP naar Full Moon
Speciaal voor jullie zal er net zoals de vorige Full Moon een nog mooiere, spectaculairder en super-de-luxe VIP-deck gebouwd worden in The Sand! Voor de mensen die op Dance Valley waren bij de Nachtboetiek stage kunnen het zich nog wel de mooie ring achter de dj herinneren. Speciaal op Full Moon zal er nog een grotere ring gebouwd worden, zodat je rond de dj kan lopen. Tevens zal er aan de ring een VIP-deck van 2 verdiepingen zijn met luxe zitjes, een bar en nog meer uitzicht over het feest. Er zal maar plek zijn voor 400 personen, dus twijfel niet en koop je ticket snel! De beste plek om het spektakel van het jaar mee te maken, zodat je de vuurwerkshows, entertainment en lasers nog beter kan zien. En natuurlijk word je in de watten gelegd als VIP en ontvang je vele extra's als fruit, ice, sweets, aparte toiletten, meet & greets.

Stageplan podium & VIP-deck:


VIP actie
Voor slechts €10 meer dan de prijs van de reguliere tickets ga jij als VIP naar Full Moon! Grijp nu je kans, want deze actie geldt alleen op de eerste 100 VIP-tickets! Wees slim en bestel jouw VIP kaartje nu voor slechts € 49,50.

Boek nu hier:
Paylogic
Easyticket
Seedance

Upgrade voor slechts €10
Heb jij al een kaartje voor Full Moon? Mooi! Want de tickets voor deze editie gaan hard en het is maar een kwestie van tijd wanneer deze party uitverkocht zal zijn. Maar jullie kunnen ook profiteren van de VIP actie! Bestel nu online voor een VIP upgrade voor slechts € 10,- naast de ticket die je al hebt, en ook jij bent VIP op Full Moon! Maar doe het snel want er zijn slechts 100 upgrades beschikbaar!

Why go to Full Moon?
  • Een unieke en intieme super-de-luxe indoor beach party!
  • Fantastische publiek dressed in white
  • Voor slechts 10 euro meer ben JIJ een VIP!
  • 2 VIP verdiepingen met een grote ring achter de DJ's
  • Fireworks
  • Gigantische ledwalls en ledeffecten
  • Fantastische line-up
  • Topacts
  • Totaal vernieuwde indeling


VIP table
Wil jij met jouw vrienden jouw eigen tafel op het VIP-deck? Zo feest jij de avond geheel in luxe en stijl! Jij word dan ultiem verwend met een eigen VIP tafel voorzien van drank, hapjes en een eigen sexy VIP hostess. Mail naar info@littlesins.com voor meer informatie en reserveer één van de beperkte VIP tafels.

Dresscode
White! (Witte jeans in toegestaan). Let wel: de doorbabe houdt streng toezicht!

17 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
nog eventjes en dan gaan we weer los! Full Moon gaat weer super worden!!!
 
Full Moon, Mmmmmmmmmmmm!!!

Unique aankleding van de zaal, vuurwerk show en een duizelingwekkende lichtshow.

Dit wordt een geweldig overdekte beach party en de Line-up helemaal goed!!!

Nog een maandtje wachten pfffffff.

Dit wil je niet missen..........
 
Werkzaam bij Afterdreams
En LOSSSSS!!!!!

Artiest {SHOWLIST artist 50699, 106, 18513}
koop snel je kaart voor het vip deck voor dat ze op zijn .:)10,= xtra:)
Vip is top op dit feestje!!

Wij zijn er al klaar voor....;-)
Heb altijd v.i.p.!top!x
 
Full Moon in Thailand is een goa- en psytrance-feest. Wat dat met Randy Katana en co. te maken heeft is me een raadsel, zal best een leuke party voor de liefhebbers worden maar dit is toch niet met de gelijknamige tent in Thailand te vergelijken :no:
laatste aanpassing
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 25 oktober 2011 om 14:28:
Full Moon in Thailand is een goa- en psytrance-feest. Wat dat met Randy Katana en co. te maken heeft is me een raadsel, zal best een leuke party voor de liefhebbers worden maar dit is toch niet met de gelijknamige tent in Thailand te vergelijken


Daar kan elke idioot wel wat op schrijven ja (jij dus) maar het is de naam en niet hoe het er in Thailand aan toe gaat en daar DRAAIT men zekers niet alleen Goa muziek op thé full moon.

Maar als je nog NOOIT op een van de Full Moon party's geweest bent hier in Holland dan zal ik zeggen van maak dit feest eens een keer mee dan weet je hoe het eraan toe gaat en het feest op zich inhoud.


En ja Thailand en Holland kan je NIET met elkaar vergelijken blijkbaar lees je alleen veel en ben je zelf nog nooit op een Full Moon feest geweest hier in Holland en Thailand hahahaha






Het is TOP bij Full Moon Holland
Heerlijk feest!!! The dutch make the best dance muziek ter wereld, komt helemaal goed!!!
Hier hebben we weer super veel zin, alles is hier tot in de puntjes geregeld.

Dit gaat weer een gezellig avondje worden:bounce::bounce::bounce:
 
Kom alleen als ze dit hebben;



:p
 
Uitspraak van actief op vrijdag 21 oktober 2011 om 22:36:
Full Moon, Mmmmmmmmmmmm!!!

Unique aankleding van de zaal, vuurwerk show en een duizelingwekkende lichtshow.

Dit wordt een geweldig overdekte beach party en de Line-up helemaal goed!!!


...ben vorige week voor het 1ste naar deze lokatie geweest,ziet er goed uit...lekker geluidje en een VETTE lazershow gezien :yes: Kijk dus heel erg uit naar deze Full Moon party want met dit concept, deze TOP organisaties en spetterende line-up kan het niet anders dan dat het heel lekker feestje gaat worden....! Ik zeg ik hou dr van :cheer: kom maar op met al dat lekkers :honger:
is het gek als ik vraag of ik ook al gek was toen ik de volle prijs betaalde voor de vip tickets ?
Das gek, dan ben jij de enige, want degene die dat voor de aktie hebben betaald hebben gewoon een mailtje gehad en zijn gecompenseerd. No problem, gewoon even mailen naar info@thewhitenight.nl

Of kijk ff op www.full-moon-party.nl

xxx
 
kan niet wachten... tellen af...
Zal wel weer een top feest gaan worden ! ben erbij !