Partyflock
 
­

Latin Lovers nodigt je uit voor een hete kerstavond in de Waerdse Tempel

gepubliceerd door , op
Op kerstavond 24 december 2011 zal Latin Lovers met haar volgeladen arrenslee voor het allerlaatst (de Waerdse Tempel sluit 31-12-2011 haar deuren definitief) neerstrijken aan het strand van Luna waar een wervelende Latin Lovers show uit de kersthoed zal worden getoverd.

Waerdse Tempel
Latin Lovers is sinds jaar en dag een gevestigde naam in de dance scene en weet naast haar wekelijkse avond in de hotspot van Rotterdam, Club Vie, en haar radioshow op Radio Decibel op diverse locaties in het land steeds verrassend uit te pakken met kwalitatief hoogstaande edities. Na het succesvolle debuut in de Waerdse Tempel in maart 2011 neemt Latin Lovers ditmaal ook de kersteditie in deze prachtige poptempel voor haar rekening.

Wie ooit kerst in Rio heeft gevierd weet wat voor prachtig decor hij kan verwachten 24 december, een volledig in Braziliaanse kerstsferen omgetoverde zaal. Uiteraard zullen de dj's de heerlijkste tribals, trommels, vocalen en meeslepende ritmes uit hun platentas toveren. De ijspegels aan de Tempel zullen zeker smelten omdat het er heet aan toe zal gaan de 24ste.
Ho Ho Ho!

Line-up
Een van de publiekslievelingen bij Latin Lovers is DJ ROOG en daarom krijgt hij weer een vooraanstaande plek in de line-up van de avond. Shermanology is het afgelopen jaar hard aan de weg aan het timmeren, vrijwel op ieder festival van formaat waren ze te vinden deze zomer. De unieke act met vocalen van alle drie de Sherman's begeleidt door de house beats en latinritmes van Andy; deze 3-mans formatie staat al een tijdje garant voor succes en zal zeker bijdragen aan het hoogtepunt van de avond. De Dreadman aka Lucien Foort en Alex Cruz zullen daarnaast de Afrobeats en aanstekelijke drums eens flink laten roffelen in Noord-Holland. En als slagroom op de taart, of beter: als de piek op de Latijnse kerstboom zullen de 2 Latin Lovers residents Jasper Clash & Chris Rox de line-up compleet maken. Vocalist Mitch Crown zal laten horen waarom hij de meest gevraagde MC van Nederland is.

Earlybird tickets
De verkoop van de early bird tickets is inmiddels van start gegaan. Haal nu je ticket voor slechts 12,50. Deze zijn te koop via alle Free record Shops of online via www.footclub.nl. Omdat dit één van de laatste feesten is in de Waerdse Tempel verwachten we veel belangstelling. OP=OP, dus wees er snel bij! Normale kaarten zullen € 17,50 gaan kosten.