Partyflock
 
­ Nederland

Puur
Hardstyle

gepubliceerd door , op
Puur
13 oktober 2011
FeestPuur · Hardstyle
Datumzaterdag 12 november 2011
WinactiePuur actiegesloten
LocatieLantaarn Site
Voor alle hardstylefans en partygangers is er nu een serieus hardstyle-evenement in Lantaarn in Hellendoorn, genaamdPuur Hardstyle! Dit terugkerende concept zal op zaterdag 12 november voor de allereerste keer plaatsvinden. De namen van bekende djs uit de hardstyle-scene maken meteen duidelijk dat er serieus nagedacht wordt over Puur. Maar niet alleen de hele bekende namen prijken op de posters, flyers, facebook en de vele twitteraccounts. Ook opkomend talent krijgt een kans en zullen er voor zorgen dat deze avond en het grootste deel van de nacht het dak er af gaat! De line-up voor deze avond ziet er als volgt uit: Crypsis, Vecino, E.D. Virus en Defector vs Laytech. Ondersteund door MC: E-MC en visuals by Grooveadelic Team.

Crypsis is ontdekt door hardstyle-legende; Luna. Pools / Nederlandse producent Grzegorz Luzynski (Crypsis) kreeg de kans om zich te bewijzen bij de beruchte Minus is More-label. Zijn passie, talent en visie werden beloond. Hij kreeg een platencontract bij Minus is More-label en is gegroeid tot één van de meest gewilde dj's van dit moment!

Vecino: Al ruim zeven jaar lang staat Vecino week na week wel ergens op een podium te draaien. Met meer dan 500 boekingen tot nu toe is dat het bewijs dat hij geen beginneling is en weet wat "m te doen staat! oldschool Madness, Fantasy Island, Hellraiser, E-Fect, MegaRave en Mindcontroller zijn een aantal hoogtepunten tot nu toe. Buiten Nederland timmert hij ook flink aan de weg met optredens in o.a. Polen, België, Italië, België en Duitsland kan je dus niet meer spreken van een lokale held. De laatste jaren is deze Hardstyle dj ook flink aan het produceren geslagen en dit resulteerde in een collab met MC Syco als de Floorcrushers. Op dit moment is hij druk in de studio om een track af te krijgen en die op "Puur‟ Hardstyle voor het eerst te kunnen draaien! Een heuse primeur dus op zaterdag 12 november!

Opkomende talenten E.D. Virus en Defector vs Laytech warmen het publiek op en maken de line-up compleet.

Verrassende aankleding, dat is waar Lantaarn mede bekend om staat, maar om het verrassend te houden, verklapt de organisatie nog niet wat de bezoekers kunnen gaan verwachten. Deze avond beleef je Puur en hard, zoals het bedacht is en zoals je het wilt beleven! Tickets voor Puur Hardstyle zijn nu te koop via de site (www.lantaarn.nl) en de lokale voorverkoopadressen.

4 opmerkingen

Zeker aanwezig! gaat een vet feestje worden.
het VJ-team en de aankleding lijken me een leuke aanvulling op de DJ's:)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Gaat een knaller worden.