Partyflock
 
­

Back to the 90's met T-Spoon live

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 11 november komt Just Party met een nieuwe editie van Back to the 90's in discotheek El Sombrero te Reusel. Het concept wat je mee terug neemt naar de jaren '90, met de gezelligheid en de muziek van toen. Deze editie met live on stage T-Spoon, het Back to the 90's DJ Team, MC Apster en VJ Eric. Voor de dance uit de 90's kun je ook deze editie weer terecht. In The Clubb zullen de DJ's Leep, Zerox, Renoz en Teazer de draaitafels ter hand nemen.

Waar de vorige keer de Happy Hardcore overheerste in de grote zaal, wordt dat deze editie teruggebracht en komt de nadruk in grote zaal vooral te liggen op de Top 40, 90's Rock, Boybands, Girlbands, Eurodance en Danceclassics uit die tijd. Met een toefje Happy Hardcore. Oftewel alle populaire plaatjes uit de 90's zullen hier in een eclectische mix de revue passeren. The Clubb - voorheen The Mexican - wordt het terrein van de Houseclassics, zoals dat afgelopen edities in 't Kafe stond. Daarmee biedt Just Party House uit de 90's aan in de breedste zin van het woord, van onvervalste Tranceclassics tot aan lekker beukende Early Rave. Dat alles in een heerlijke opbouwende mix.
Waar de meeste organisaties de BTW-verhoging van afgelopen zomer aangrepen om ongenereerd de entreeprijzen te verhogen, kiest Just Party ervoor dit niet te doen. In tegendeel zelfs, want de kaarten worden zelfs goedkoper. Hier staat echter wel tegenover dat het programma iets minder uitgebreid wordt, dan voorgaande edities.

T-Spoon reloaded
1991 was het geboortejaar van T-Spoon, dit jaar vieren zij het 20 jarig bestaan. Met rapper Shamrock als frontman en verschillende vrouwelijke top vocalisten aan zijn zijde, groeide T-Spoon uit tot een ware Hitmachine.Grote klappers zoals "No Time 2 Waste", "Take me 2 The Limit" en natuurlijk "Mercedez-benz", behaalde stuk voor stuk een top 10 notering. In 1995 kwam Linda Estelle in beeld, met haar indrukwekkende stemgeluid en krachtige uitstraling, was het gouden duo Shamrock en Linda Estelle geboren.Het succes van T-Spoon trad steeds verder buiten de europese grenzen.Nummers als "Summer Love", "Smiling", "See The Light" en "Part Of My Life" werden onvergetelijke hits. Met het nummer "Sex on the Beach" dat Remy de Groot schreef tijdens zijn jaarlijkse vakantie in Oh Oh Cherso (Chersonissos) scoorde T-Spoon een wereldhit en behaalde zij zelfs de nummer 1 notering in Engeland.
Niet alleen hun platen gingen als zoete broodjes over de toonbank, ook de T-Spoon show zelf was razend populair.Deze show was door zijn dynamiek, creativiteit en kostuumwisselingen uitgegroeit tot een theatrale act. Dit alles zorgde ervoor dat T-Spoon in 1996 werd uitgeroepen tot Nederlands beste Dance-act. Samen met hun sensationele dansers geven zij met T-Spoon 'reloaded' een show zoals u die gewend was. Alle grote hits, de spannende choreografieën en natuurlijk weer verrassende kostuumwisselingen. Linda en Shamrock doen u de jaren 90 weer herbeleven. Kortom; The 90's Reloaded

El Sombrero verbouwd
Sinds Reusel kermis is discotheek El Sombrero een grote verbouwing ondergaan. Er is voor gekozen om de indeling en interieur van het uitgaanscentrum eens goed onderhanden te nemen en weer helemaal gereed te maken voor de toekomst, met alle moderne voorzieningen vandien. The Mexican is helemaal uit beeld verdwenen. Deze zaal is vergroot, verbouwd en gaat onder de naam 'The Clubb' verder. El Sombrero krijgt dus een compleet nieuw jasje, maar aan de sfeer en gezelligheid - zoals jullie gewend zijn - zal niets veranderen! Kom het beleven tijdens Back to the 90's!

Entree
Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,-. Deze zijn zonder voorverkoopkosten verkrijgbaar vanaf 26 oktober bij discotheek El Sombrero, Reusel; Mango records, Reusel; Mega-bite, Bladel; Het Smulhuis, Hapert; Online zijn de E-tickets vanaf 16 oktober te krijgen via www.just-party.nl/tickets.ASP. Hier betaal je € 2,32 per bestelling aan servicekosten. Just Party raad je dan ook aan om zoveel mogelijk kaarten tegelijkertijd te bestellen. Entree aan de deur kost € 10,-. De minimumleeftijd tijdens Back to the 90's is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden. Neem dus je ID mee! Discotheek El Sombrero is op vrijdag 11 november geopend van 21.30 tot 03.00 uur.

2 opmerkingen

 
omg, diegene die de flyer heeft ontworpen moet dat nooit meer doen!
*BG*
Artiest Bastos, Zerox
ik vind 'm wel mooi! Talentje die ontwerpert ;) En uiteindelijk draaid het toch om die party, jwt