Partyflock
 
­ Nederland

Octave One op Format in AIR

gepubliceerd door , op
Format
8 september 2011
Na een succesvolle Format weekender met een uitstapje naar het Groningse Huize Maas en een knallende editie in thuisbasis AIR met onder andere Extrawelt wordt er alweer uitgekeken naar 14 oktober. Juan Sanchez heeft ditmaal namelijk twee headliners uitgenodigd: Octave One (live) en Carlo Lio! Amsterdamse trots Frank Haag (live) maakt de line-up af en AIR 2 wordt gehost door het underground concept Lazy Sundays.

Octave One, de uit Detroit afkomstige gebroeders Burden, is sinds eind jaren tachtig niet meer weg te slaan uit de internationale techno scene. Met vele releases op het label van de grote Derrick May en op hun eigen 430 West Recordings scoren zij hit na hit, waaronder de wereldwijde dance-hit 'Black Water'. Hiermee hebben zij zelfs de Engelse hitlijsten veroverd. Met hun pompende House en funky Techno staat hun live-performance garant voor een onvergetelijk avontuur.

De carrière van Carlo Lio kan ook een onvergetelijk avontuur worden genoemd. In korte tijd is deze Canadees uitgegroeid tot DJ & producer van wereldklasse. Carlo Lio weet door zijn meedogenloze, sexy, hypnotische, techy groove een energie te creëren waarop je niet kan blijven stilstaan. Carlo was eerder dit jaar al te zien op Format en ook was hij heer en meester in de Format tent op het Amsterdam Open Air festival.

Amsterdamse trots Frank Haag zal tevens acte de présence geven. Met zijn rauwe maar groovende live-set was hij afgelopen zomer al te bewonderen op Awakenings Festival, Indian Summer Festival en Trouw Amsterdam.

Gastheer Juan Sanchez zal ook deze avond weer zijn definitie van techno ten gehore brengen. Met boer Daniel Sanchez heeft hij vorige week nog Sensation Spanje afgesloten en zullen zij samen ook Sensation Denemarken aan doen.

Aan de organisatie van Lazy Sundays is het deze keer de eer om de tweede zaal te hosten. Dit succesvolle techno concept is de afgelopen tijd alleen maar aan het groeien en mag daarom niet ontbreken op 14 oktober. Met Ici Sans Merci, Roy El Kei en South District zullen zij AIR 2 op zijn kop zetten.

En vergeet niet 11 november vrij te houden! Dan heeft Juan Sanchez namelijk Alex Under, Remy en de winnaar van Vinylized, dé competitie voor veelbelovende producers van dance muziek, Don Ruijgrok uitgenodigd.

1 opmerking