Partyflock

Amaz3d komt steeds dichterbij · De laatste info

 

Amaz3d komt steeds dichterbij · De laatste info

gepubliceerd door , op
Amaz3d (flyer)
FeestAmaz3d
OrganisatieMFST
LocatieMetro Site
Datumvrijdag 21 oktober 2011
StadDeurne
Na een succesvolle eerste editie van Amaz3d keert dit hardcore concept terug in de Metro te Deurne. Voor deze editie heeft MFST alles uit de kast getrokken om de vorige editie te overtreffen. Zo hebben ze de nummer 1 hardcore act weten te strikken voor een exclusieve set. Deze artiest is niemand minder dan Angerfist. Hij zal gedurende de set zijn complete repertoire presenteren aan alle aanwezige hardcore heads.

Daarnaast heeft MFST ook de 2 grootste talenten van het afgelopen jaar weten te strikken. Dyprax maakte begin 2011 naam met zijn anthem voor het wereldberoemde Masters of Hardcore event. Daarna is het voor hem allemaal in een sneltreinvaart vooruit gegaan. Ook komt, de uit Italië afkomstige, DJ Amnesys een typische Italiaanse set draaien. Deze kleine Italiaan heeft voor een aantal kwalitatief goede hits gezorgd en heeft in 2010 de status van beste hardcore track gekregen voor Worldwide Crisis.

Helaas heeft MFST door onvoorziene omstandigheden Al Twisted & Rob Da Rhythm moeten cancellen. Logistiek gezien is het onmogelijk om deze Schotse helden op tijd aanwezig te krijgen. MFST beloofd dat zij in de toekomst zeker geboekt zullen worden en gaan er ook alles aan doen om dit mogelijk te maken. MFST is snel op zoek gegaan naar een waardige vervanger en hebben deze gevonden in Sceletor. Hij zal Amaz3d op gepaste wijze afsluiten met een energieke en rauwe set.

Natuurlijk kunnen de eigen MFST talenten niet ontbreken. Zo zullen Insaniax & Generator het publiek opwarmen met een dikke 2000-2006 set. Zij zullen laten horen waar MFST voor staat. Ook heeft MFST hun nieuwste act geprogrammeerd met een live-act. Edge of Darkness zal voor de eerste keer een dikke live-act gaan neerzetten met snoeiharde tracks die door Partyraiser & Tieum en vele anderen wordt gesupport. De hardste en meest rauwe stem van het zuiden zal de hele avond aan elkaar praten met zijn energieke stemgeluid. Mc Da Hustla is uw ceremoniemeester voor deze muzikale avond.

Time-table
22:00 - 23:00 Insaniax & Generator
23:00 - 00:00 Dyprax
00:00 - 01:00 Amnesys
01:00 - 02:30 Angerfist
02:30 - 03:00 Live: Edge of Darkness
03:00 - 04:00 Sceletor
Hosted by MC Da Hustla

Podcast
Ter promotie van het evenement hebben Edge of Darkness en Insaniax een promo podcast gemaakt voor Amaz3d. Check ze hier:
Podcast #1 presented by Edge of Darkness

Podcast #2 presented by Insaniax


Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar via Timoco en kosten € 10,- exclusief fee. Ook zal er deurverkoop zijn, deze kaarten kosten € 15,-. Koop je tickets *­hier*­.

Het najaar van MFST
In het najaar gaat MFST met het succesvolle concept Harder Dan Je hebben Kan rondtoeren. Er worden diverse kleine locaties aangedaan waaronder: Dynamo te Eindhoven, De Splinter te Venlo, Metro te Deurne, De Ketter te Meijel en nog veel meer locaties.De eerste editie's kun je al in je agenda toevoegen:
Harder dan je hebben kan in de Dynamo te Eindhoven
Harder Dan Je Hebben Kan in de Ketter te Meijel

Daarnaast komt MFST in samenwerking met Draadboom op 2e kerstdag met een leuk en gezellig 90's evenement in Paviljoen Venlona te Venlo. Meer info volgt snel. Volg MFST via Facebook of Twitter en blijf zo op de hoogte van al het nieuws omtrent MFST.

Nieuwe release Manifest Records
Op 26 oktober zal de nieuwe Manifest Records worden gereleased. Deze release staat geheel in het teken van Edge of Darkness. Deze release zal alleen via www.hardtunes .com verkrijgbaar zijn. Op deze release staan 8 tracks. Op Amaz3d kun je dus een exclusieve showcase verwachten vol met knetterharde uptempo tracks.

9 opmerkingen

Zo zullen Insaniax &­ Generator het publiek opwarmen met een dikke 2000-2006 set.­

:respect:
laatste aanpassing
Jammer dat ik dan mijn verjaardag vier :( Had Edge of darkness meer dan graag Live gezien :D
Wordt uiteraard een vet feest! Wat er verder niet in het persbericht staat is, zijn de toevoegingen.­

- Extra geluid
- moddervet stage
- extra lasers
- extra entertainment
ik probeer aanwezig te zijn:D

edge of darkness :respect: