Partyflock
 
­ Nederland

Defected brengt grootheden uit de housescene bij elkaar in AIR tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Defected in the House
5 oktober 2011
Tijdens ADE brengt Defected drie houselegendes uit de house industrie bij elkaar in AIR. Frankie Knuckles, Kevin Saunderson met Inner City 'live' en MK*. Met Knuckles uit Chicago, Kevin Saunderson en Inner City uit Detroit en MK* uit New York staat het hele house spectrum in één ruimte. Hun sets zullen ongetwijfeld vele beroemde en geliefde classics bevatten, maar toch is Defected in the House in AIR tijdens ADE zeker geen klassieke house avond!

De dj's van Defected staan nog steeds op de hoogste posities in de ranglijst van de beste house dj's ter wereld. Dit komt doordat ze constant op zoek zijn naar het nieuwste wat de muziek de wereld te bieden heeft en dit op hun eigen 'Defected' manier ten gehore brengen. Dit zorgt al vele jaren en voor legendarische en onvergetelijke avonden. Het was hun invloed die de house muziek heeft gevormd zoals wij hem kennen, met bekende hits zoals 'Big Fun', 'Good Life', 'Burnin' Tears', '4 You', 'Your Love' (een track die DJ Mag als nummer 1 heeft aangewezen in de Top 100 most influential house tracks of all time).

Defected heeft de reputatie dat ze de beste events ter wereld kunnen organiseren, van Ibiza tot Londen, overal staat house centraal en is het kernwoord 'feest'! In Amsterdam zullen zij deze reputatie hoog proberen te houden en tijdens ADE weer voor een spectaculaire showcase zorgen. Dit is je kans om zowel de nieuwste Nederlandse aanwinst van Defected, Franky Rizardo, als van de DJ Royalty in de vorm van The The Shapeshifters, Chocolate Puma, Treasure Fingers en label baas Simon Dunmore te zien. En last but not least; Defected's first ladies Sam Divine en Rae die live naast de dj's zullen optreden.

Line-up
Frankie Knuckles Verenigde Staten
Kevin Saunderson ft. Inner City 'live' Verenigde Staten
The The Shapeshifters Verenigd Koninkrijk
Simon Dunmore Verenigd Koninkrijk
MK* Verenigde Staten
Franky Rizardo
Chocolate Puma
Sam Divine
Treasure Fingers
Rae

3 opmerkingen

frankie knuckels leeft die nog? geweldig! jammer verkeerde dag
dikke line-up
Uitspraak van Ouwe :D op zondag 9 oktober 2011 om 13:58:
dikke line-up


Zeker! wauw