Partyflock
 
­ Nederland

Laatste editie van hardtechnofeest Cloud9 staat voor de deur

gepubliceerd door , op
Cloud9
15 juni 2011
FeestCloud9 · 5 year anniversary & final edition
Datumzaterdag 8 oktober 2011
LocatieHuize Maas Site
Over een dikke week is het nog één keer hard, harder, hardst op de beste hardtechno, schranz en industrial van dit moment. En met artiesten uit onder meer Australië, Brazilië en Duitsland en een vernieuwd Huize Maas vol liefhebbers en open minded partygangers, wordt dit een niet te missen finale van vijf jaar Cloud9!

De kick-off in 2006 viel voor veel bezoekers in de categorie een-beetje-raar-maar-wel-lekker. Toch één keer geproefd van dit fenomeen smaakt Cloud9 al snel naar meer. Een industrieel gekruid technofeest met kleurige decoraties. De bezoekers bleven komen en kwamen van steeds verder naar Groningen afgereisd voor Cloud9. Serum Events ziet in het vijf jarig jubileum een mooi moment om er met een big bang uit te stappen.

In Huize Maas in hartje Groningen kan de laatste eer worden bewezen tijdens 'the requiem for Cloud9'. Bloemen worden erg op prijs gesteld, hiervoor is plaatst gereserveerd bij het podium. Je maakt hiermee ook kans op één van de laatste Cloud9 goodies. Na afloop van Cloud9 worden voor de liefhebbers een aantal van de Cloud9 rekwisieten geveild. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel in Sri Lanka.

De time-table
23:00 – 00:00 Dither
00:00 – 01:15 Bold (Au)
01:15 – 02:30 O.B.I. (Ger)
02:30 – 03:45 Lukas (Bra)
03:45 – 04:45 Rude Awakening
05:00 – 06:15 The Outside Agency

Reisinfo & Parkeren
Het Centraal Station is op zes minuten loopafstand van de locatie. De binnenstad van Groningen kent verder geen verplichte sluitingstijden en er zijn vierentwintig uur per dag clubs geopend. Nieuw is verder dat de dichtstbijzijnde parkeergarage tegenwoordig vierentwintig uur per dag uit te rijden is. De ingang van deze garage bevindt zich aan het einde van de Haddingestraat en is op slechts 300 meter lopen van Huize Maas.

Overnachten in een budgethotel
Hoe relaxt is het als je vol vuur de eindstreep van Cloud9 hebt gehaald en je de auto links kan laten staan, om vervolgens in te checken bij een hotel dat op een steenworp afstand van Huize Maas ligt. Recensies zijn nog onvindbaar maar sinds kort heeft Groningen een budgethotel, aan de Grote Markt in hartje Groningen. Meer info vind je hier.

Ticketverkoop gaat hard
De kaartverkoop voor deze laatste editie gaat harder dan normaal. Online zijn nog wel tickets te á € 12,50 te bestellen via www.serumevents.nl/tickets en offline kan je voor tickets nog terecht bij alle Free Record Shops. Een beperkt aantal kaarten worden achtergehouden voor de deurverkoop zodat het feest direct om 23.00 uur los kan. Kaarten aan de deur zullen € 15,00 kosten.

Voor meer info en het laatste nieuws volg je Cloud9 op www.facebook.com/cloud9nl & twitter.com/cloud9nl See you on Cloud9!

9 opmerkingen

 
I'M IN!
:D! had toch liever r_AW af horen sluiten, maar ohhhh wat een zin!! :D
 
Lijkt me super tof! :D
Artiest Yzco
Serum Events :respect:
Cloud9 :respect:

ik ga het nu al missen :(

over 5 jaar een reunion... of eerder... :yes:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Vet feessie, helaas moet ik skippen. Mocht er 2 keer mengen, thx Maty en de hele crew!! Geweldige feesten daar!!
zin an!
Uitspraak van Oanus op donderdag 29 september 2011 om 13:24:
:D! had toch liever r_AW af horen sluiten, maar ohhhh wat een zin!! :D

TOA gaat er ook dik op!

Moet snel nog maar even een kaartje kopeng!
Oh, wat ga ik Cloud 9 missen! :-( Maar enorme zin in deze editie! DITHER!! :D:D
 
Hey Maty!

Dus geen Cloud9 meer. Wist niet dat je ging stoppen met de organisatie, 5 jaar bestaat et ook alweer!? Damn, time sure fly's! Je zal je goede redenen er wel voor hebben.. de keren dat ik er ben geweest was et iig super gezellig!
Een goeie organisatie, petje af hoor! Want zoals ik het zie was het elke keer volle bak!! (Y) TOP!

(K) Nath