Partyflock
 
­ Nederland

FreaX aanstaande zaterdag in Utrecht
Laatste info

gepubliceerd door , op
FreaX
17 augustus 2011
Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor het Frenchcore spektakel FreaX. Naast hun grote passie voor Frenchcore, heeft de organisatie ook erg veel liefde voor Tekno en voor Tribecore, het verfijnde jongere broertje van Frenchcore. Elke editie worden bezoekers dan ook weer aangenaam verrast door kwalitatieve en verfrissende Tribecore sets. Zo ook bij deze editie zal er naast een flinke portie Frenchcore, ook veel hoogstaande Tribecore geserveerd worden. Om deze muzikale reis in goede banen te leiden is de timetable weer met zorg in elkaar gezet. De avond zal beginnen met oer-Hollandse Tekno, zal via psychedelische Hardtek en Tribecore, zijn eindstop maken bij Frenchcore van de bovenste plank. Verder zal resident VJ Psitekk de hele nacht weer zijn gefreakte beelden uit de kast toveren. Kortom, een nacht vol zalige, harde beats en weer veel vernieuwing voor de snel groeiende Frenchcore-scene.

Timetable
23:00-00:30 Proces Kabaal
00:30-01:30 Otalgicum
01:30-02:30 Live: Sparks Frankrijk
02:30-03:30 Live: Pywik Frankrijk
03:30-04:45 Live: Progamers Frankrijk
04:45-06:00 Live: The Braindrillerz Italië

In het vorige nieuwsbericht kon je al meer info over deze artiesten vinden.

Soundcloud
Op de Soundcloud-account van X-Beats kun je setjes luisteren van voorgaande edities FreaX. Houd soundcloud.com/x-beats ook in de gaten voor setjes van de komende edities. Hieronder een overzichtje van de setjes die er tot nu toe op staan:



Bereikbaarheid
Tivoli de Helling is op verschillende manieren erg makkelijk te bereiken. Voor mensen die met de auto komen, er zijn genoeg gratis parkeerplekken in de buurt. Voor mensen die met het OV komen, Tivoli de Helling ligt op ongeveer een kwartier lopen van het station. Voor de mensen die dit te ver vinden biedt Dance-FestivalBus een pendeldienst aan.

Dance-FestivalBus
De pendeldienst zal rijden tussen Jaarbeursplein (Jaarbeurszijde van Utrecht CS) en Tivoli de Helling. Vanaf 23:00 zal er tot 01:00 elk kwartier een busje vertrekken vanaf Jaarbeursplein. Vanaf 05:30 zal de bus weer klaar staan om de bezoekers terug te brengen naar het station. De pendelbus van Dance-FestivalBus zal te herkennen zijn aan de posters van FreaX. Kijk op www.dance-festivalbus.nl voor meer informatie.

Teknosucks
Net als op de vorige edities zal Teknosucks weer aanwezig zijn om vinyl en kleding te verkopen. Teknosucks heeft naast een veelzijdige merchandise stand die op veel Tekno feesten te vinden is ook een eigen muzieklabel. Voor de geïnteresseerden, neem dus even de tijd om te kijken of er iets voor je tussen zit!

Kaartverkoop
Kaarten zijn €15,- in de voorverkoop en aan de deur. Ze zijn te koop via www.tivoli.nl of bij de locatie zelf. X-Beats heeft er ook dit keer weer bewust voor gekozen om minder kaarten te verkopen dan mogelijk is, om de bezoekers extra ruimte te geven om los te gaan.

See you at FreaX, you freaks!

7 opmerkingen

Gaat zeker weer een tof feest worden zoals altijd.
Aftellen is nu echt begonnen:d
(l)
 
om de bezoekers extra ruimte te geven om los te gaan.

Nice!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 september 2011 om 21:16:
om de bezoekers extra ruimte te geven om los te gaan.


en dat is zeker nodig is gebleken B)