Partyflock
 
­ Nederland

Triple D

gepubliceerd door , op
Triple D
23 september 2011
FeestTriple D · Dubstep/Drum & Bass/Darkstep
Datumzaterdag 1 oktober 2011
LocatieDe Kelder Site
Amersfoort is met Triple D een flinke clubnacht rijker. Triple D is Dubstep, Drum 'n Bass en Dark Step. DDD in een notendop. Deze avonden zullen helemaal in het teken staan van de verschillende gezichten van drum & bass. Het is een brede muziekstroming die in Amersfoort en omstreken zeker meer aandacht verdiend. De organisatie werkt met grote namen in de scene, afgewisseld met regionaal talent. Drum & Bass staat bekend om zijn energieke ritmes en divers publiek en de organisatie wil dus ook iedereen aanraden een kijkje te komen nemen, op de aankomende editie die op 1 oktober zal plaatsvinden.

Deze editie staat in het teken van de Zuid Afrikaanse act Counterstrike. Met Counterstrike heeft de organisatie de grondleggers van de Zuid-Afrikaanse drum 'n bass scene in huis gehaald. Voor deze avond zal hij een twee uur durende set draaien. Verwacht een energieke en rauwe set met veel nieuw eigen (dubstep en drum en bass) werk. Lucy Furr is beter bekend als hardcore dj Miss Hysteria. Als Lucy Furr zal ze de PRSPCT sound vertegenwoordigen en zal ze de avond met een stevige drum 'n bass set afsluiten. Ook heeft de organisatie gedacht aan regionaal talent in de vorm van Strye (Dubstep) en Drop!u!. Deze heren zullen dan ook zorgen voor een sfeervolle opbouw zodat het publiek wordt klaargestoomd voor het rauwere werk dat later op de avond te horen zal zijn.

Line up + Timetable
22.00-23.30 Strye (Honderd40)
23.30-01.00 Drop!u! (Drop)
01.00-03.00 Counterstrike (Algorythm Recordings)
03.00-04.00 Lucy Furr (PRSPCT)
Hosted by Mc Chakra (Subtopia)

Locatie
Poppodium de Kelder heeft ook al enige tijd een nieuwe accommodatie gekregen, gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. Op deze accommodatie zijn al vele druk bezochten feesten georganiseerd zoals Subtopia, D-Energy, Hell's Basement, Minimaal Kabaal en de eerdere edities van Triple D. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Triple D.

Tickets
Omdat de organisatie deze avond voor iedereen toegankelijk wil maken, zal de er een lage entreeprijs van 7,50 worden gevraagd. De avond start op 22:00 en eindigt om 04.00. De kaarten zullen 7,50 in de voorverkoop zijn en 7,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van de kelder www.podiumdekelder.nl . Omdat de run op tickets voor de Triple D avonden altijd erg hard gaat, raad de organisatie de bezoekers aan om kaarten in de voorverkoop te halen. Voor verdere info kun je terecht op www.podiumdekelder.nl