Partyflock
 
­ Nederland

Green Room

gepubliceerd door , op
Green Room
13 september 2011
Na een indrukwekkende eerste editie met een line-up die bestond uit niemand minder dan Kuedo, Kavsrave, Clouds, Kristof en Juha zijn alle ogen nu gericht op 24 september. Dan vindt de tweede editie plaats van Green Room in één van de meest innovatieve en progressieve clubs van Amsterdam; Studio/K. SK3 zal het toneel bieden aan Lil Silva, de crème de la crème van de UK Bass sound. Hij zal vergezeld worden door de Amsterdamse DJ+, Rwina Records wunderkind Krampfhaft en rijzende sterren Sin City Status. In SK2 kun je genieten van de groovy sounds van Detroit Swindle en Green Room resident Kristof. Kaartjes zijn te koop via Ticket Script, Free Record Shop en greenroomamsterdam.com.

Green Room
Het concept va Green Room is lichtelijk geïnspireerd door visueel georiënteerde clubavonden uit de jaren '80 en wordt gekenmerkt door een zeer progressieve elektronische sound. Naast de prominent aanwezige aankleding (veelal indrukwekkende visuals gebaseerd op de kleur groen), is Green Room een platform dat het grote publiek kennis laat maken met een nieuw geluid. Green Room is het antwoord op een groeiende vraag naar innovatieve elektronische muziek door een groeiende groep vooruitstrevende en creatieve jongeren. Er wordt ruimte geboden aan verschillende nieuwe muziekgenres zoals Glitch, Wonk, Electronica, Tectronic, Electro, Future Beat/Dub, Juke, House en nog veel meer. Green Room is een platform voor nieuw en vooral progressief talent in de elektronische muziekscene.

Locatie: Studio/K
Zoals gezegd staat de combinatie van muziek en daarbij passende visuals centraal tijdens Green Room om zo een unieke ervaring te creëren. Daarom is er logischerwijs gekozen voor een locatie die hier perfect op aansluit. Studio/K, overdag een bioscoop, biedt hiertoe de beste mogelijkheden. Verspreid over twee zalen, biedt Studio/K als bioscoop volop plaats aan visuals en interactiviteit.

Tickets
Tickets voor Green Room zijn in de voorverkoop €9 en verkrijgbaar via Ticket Script, Free Record Shop en greenroomamsterdam.com. Aan de deur kost een kaartje €13.