Partyflock
 
­ Nederland

Hardnoize concept breidt zich uit

gepubliceerd door , op
Hardnoize
28 juli 2011
Vanaf oktober wordt Hardnoize een maandelijks terugkerend concept in N201 met het beste wat er momenteel op hardstyle gebied te krijgen is. Natuurlijk zijn steevast de resident DJ's Jor-D uit Kudelstaart, Rosko uit Hoofddorp en Thosba uit Amstelveen achter de dj-booth te vinden, regelmatig vergezeld door topartiesten uit de Nederlandse hardstyle scene. Bovendien zullen er ook veel nieuwe gezichten achter de knoppen te zien zijn de komende tijd want N201 is voortdurend op zoek naar nieuw talent in de regio! En alsof dat nog niet genoeg is gaat N201 ook een samenwerking aan met de zich snel uitbreidende hardstyle radioshow 'The Magic Show'.

Zaterdag 8 oktober is de eerste van weer een lange reeks maandelijkse hardstyle feesten in N201 met deze keer Josh & Wesz als Headlinder. Josh & Wesz zijn Jos Beuk & Wesley Kapteijn, uit Alphen aan den Rijn. Beide heren begonnen met draaien in 2002 en kort daarna begonnen met het produceren van hun eigen tracks met een onmiskenbaar eigen sound. Josh & Wesz produceren de meest boeiende, beukende beats die de wereld heeft ervaren. Hun sound infiltreerde snel in de Nederlandse Hardstyle scene en is inmiddels te horen op de grootste festivals in Nederland en over de hele wereld. Behalve resident dj's Thosba, Jor-D en Rosko ook dj Darknezz oftewel Corné Weering uit Amstelveen te gast; een graag geziene dj op hardstyle feesten in de regio met een zeer goede reputatie.

De volgende editie is op zaterdag 12 november. Bijzonder hier aan is dat er twee resident dj's van The Magic Show te gast zijn in N201.

'The Magic Show is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de bekendste radioshow in de hardstyle scene. De show, die elke maandagavond wordt uitgezonden op Q-dance radio, houdt elke keer weer duizenden luisteraars aan hun speakers gekluisterd. Elke week staan twee vaste resident DJ's van The Magic Show, samen met een top artiest uit de scene, klaar om iedereen te trakteren op de vetste beats. Deze resident artiesten zijn de beste upcoming talents uit zowel binnen- als buitenland. De belangrijkste ingrediënten voor het succes van The Magic Show zijn kwaliteit en originaliteit. Zo wordt er aandacht besteed aan alles wat de hardstyle wereld te bieden heeft. Of je nu houdt van de rauwere hardstyle of juist meer melodieus, The Magic Show biedt het allemaal.'

Logischerwijs trok dit kwalitatief hoogwaardige concept de aandacht van de grotere festival organisatoren. Voor het eerst hoste The Magic Show area's op diverse festivals zoals WiSH Outdoor en The Qontinent. Dat dit een ongekend succes was, is slechts een understatement. Voor meer Magic Show in de toekomst, hou je ogen en oren goed open!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Hardnoize op 8 oktober is inmiddels in volle gang. Bij diverse mensen zijn voordelige kaarten te krijgen in de voorverkoop. Info hierover is te vinden op www.N201.nl. Aan de deur is de entree € 12,50. Het feest begint om 22:00 en de minimumleeftijd is 16; legitimatie verplicht.

3 opmerkingen

Beter! Weer een Harder Styles Feestje die de Regio er maandelijks bij heeft, top nieuws voor mij dus :D
Artiest {SHOWLIST artist 86350, 54354}
jaaa:D zin in:D:D:D