Partyflock
 
­ Nederland

Hell's Basement
Fuck the System

gepubliceerd door , op
Hell's Basement
8 augustus 2011
FeestHell's Basement · Fuck the System
Datumvrijdag 23 september 2011
LocatieDe Kelder Site
Op deze editie van Hell's Basement wat op vrijdag 23 september zal plaatsvinden, zullen vooral de harde, en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen hardcore en darkcore te horen worden gebracht. Voor deze editie heeft de organisatie dan ook een aantal toppers geboekt die garant staan voor het nodige muzikale geweld.

Wat te denken aan Mad Dog, de Italiaanse dj/producer van het label Traxtorm Records.
Mad Dog is in de hardcore scène een zeer gerespecteerd artiest en heeft vele hits op zijn naam staan zoals: 'Nasty', 'Welcome Down', 'Dangerous', 'Fire' en vele andere. Het is niet voor niets dat deze act op alle grote festivals te bewonderen is geweest.

Ook de Italiaan Unexist is van de partij, deze dj die onder andere bekend is door zijn harde en rauwe sets en van zijn hits: Fuck The System, the Poem, Bodybag enz, zal de avond met een set van 1,5 uur op zijn manier doen afsluiten.

Paraat staan ook Lunatic & Miss Hysteria die het publiek zullen bedienen met een hard en duister setje zoals je van dit duo gewend bent. Tevens zullen zij hun nieuwe release 'Damn The Dark' komen promoten die op 16 september 2011 op verschillende muziekportals zal verschijnen.

Ook heeft de organisatie gedacht aan regionaal talent in de vorm van Marlo, Para Italia en Scott Marten. Deze heren zullen dan ook zorgen voor een sfeervolle opbouw zodat het publiek wordt klaargestoomd voor het hardere geweld dat later op de avond te horen zal zijn.

Line-up
Mad Dog
Unexist
Lunatic & Miss Hysteria
Scott Marten
Para Italia & Marlo
Hosted by Mc Mast-R

Locatie
Poppodium De Kelder heeft ook al enige tijd een nieuwe accommodatie gekregen, gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. Op deze accommodatie zijn al vele druk bezochten feesten georganiseerd zoals =Minimaal Kabaal, Triple D, D-Energy en de eerdere edities van Hell's Basement. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Hell's Basement 'Fuck the System'

Tickets
De kaarten zullen 10 euro in de voorverkoop zijn en 12,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van de De Kelder. www.podiumdekelder.nl. Omdat de run op tickets voor de Hell's Basement edities altijd erg hard gaat, raad de organisatie de bezoekers aan om kaarten in de voorverkoop te halen.

Info
Voor verdere info kun je terecht op www.hellsbasement.nl en www.podiumdekelder.nl

2 opmerkingen

gezellig!! kom wel weer even buurten!!!