Partyflock
 
­ Nederland

Happy Wonderland
5 November 2011 in Rodenburg Beesd

gepubliceerd door , op
In twintig jaar tijd is er veel veranderd in de hardcore scene. Het publiek op de feesten is veranderd, de Aussies zijn bij vele in de kast beland, de kale koppen hebben plaatsgemaakt voor nette, gestylde haardossen, maar de grootste verandering is toch de muziek zelf. Voor de één is het een positieve verandering, maar voor de ander is het niet om aan te horen. Ondanks de vele veranderingen, zijn we de oude hardcore niet vergeten. Iedereen kent de klassiekers van vroeger wel. Is het niet van het wekelijks bezoeken van de vele raves en afterparty's, dan stond je als kleine gup in je luier voor de tv te stuiteren.

Line-up
Op 5 november 2011 is het tijd om de oude happy hardcore tijd opnieuw te beleven. Confusion Events organiseert het happy hardcore feest 'Happy Wonderland'. Speciaal voor deze avond hebben ze een greep van de beste happy hardcore artiesten gekozen om de oude klassiekers ten gehore te brengen.
De mainzaal staat in het teken van de happy sound van vroeger met optredens van onder andere Charly Lownoise & Mental Theo, Paul Elstak en de Party Animals.
In zaal 2 zal de hardstyle sound door de speakers knallen met namen als Frontliner, Burnin' Diazz en The NightCrawler.

Check hieronder de complete line-up:



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 20 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

Bereikbaarheid
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg.

Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl

3 opmerkingen

Back in time! :)
Super veel zin in!!!!