Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque @ Summerlake Outdoor Festival maakt timetable al bekend

gepubliceerd door , op
Nog twee weken te gaan en dan staat het Summerlake Outdoor Festival voor de deur. Ook wel bekend als hèt 'outdoor' festijn dat het festival seizoen van 2011 zal afsluiten. Het mooie weer is besteld en iedereen lijkt er ook erg zin in te hebben. Het is voor Grotesque de eerste buitensessie in haar tweejarig bestaan. De hosting van de trance area op Summerlake is een enorme uitdaging gebleken en PT kan inmiddels melden dat alles gereed staat voor een waanzinnige dag.

In een overdekte, maar open stage zal Grotesque de trancestage trance waardig maken. Opvallend genoeg hoor je op internet veel reacties over deze stage. De line-up is weer van groots formaat. Een flink aantal prominenten uit de trance wereld en de zo beruchte djmagtop100 zijn aanwezig. Met name de komst van Lange is fijn, aangezien deze Engelsman niet zo heel vaak in Nederland draait. Natuurlijk is Alex M.O.R.P.H., kwalitatief gezien van de zelfde orde, ook een aanwinst op de stage en zijn Jochen Miller en Sied van Riel momenteel misschien wel Nederlands snelst rijzende sterren in 'the universe of trance'. De timetable is inmiddels bekend en zal er als volgt uitzien:

12.00-13.00 Jay Junior
13.00-14.00 Adam Seller
14.00-15.00 Eddie Sender
15.00-16.00 Artento Divini
16.00-17.30 Alex M.O.R.P.H.
17.30-19.00 Sied van Riel
19.00-20.30 Jochen Miller
20.30-22.00 Lange
22.00-23.00 RAM

Zoals je ziet begint het programma op de Grotesque stage om 12.00uur. Een mooie tijd om allemaal present te zijn en deze area de hele dag met zijn allen van energie te voorzien. Vanzelfsprekend haalt PT Events alles uit de kast om deze stage übervet te maken. Met spectaculaire licht- en lasershows, een heerlijke trance line-up en de leuke bezoekers kan deze dag niet anders als een prachtige afsluiting van een misschien wel iets tegenvallend festivalseizoen worden gezien.

Op de Facebook pagina van Summerlake Outdoor Festival kan je nu voor slechts €25,- een ticket kopen. Let op: Deze actie is alleen geldig op Facebook.

7 opmerkingen

 
Gaat een knaller worden hoor (Y)
Misschien wel een idee (als het mooi weer is )om even overdag te kijken en dan 'savonds richting de sporthallen Zuid
Zozo zijn er vroeg bij met de TT :) Al zal ik denk ik groot gedeelte van de dag toch die tent niet uitkomen :p
Lekker hoor vanuit Ibiza gelijk door :cheer: