Partyflock
 
­ Nederland

Pleinvrees koerst aanstaande zaterdag melodieus door in AIR

gepubliceerd door , op
Pleinvrees
4 juli 2011
Wie in de verste verte ook maar iets met muziek te maken wil hebben, kan zaterdag 3 september - hoe graag je het ook zou willen - niet om Pleinvrees heen. Het muzikale verhaal zit wederom zeer snor in elkaar. Melody is the key: David AugustJoris DelacroixCompuphonicArjuna SchiksEelke Kleijn


Wie in de verste verte ook maar iets met muziek te maken wil hebben, kan zaterdag 3 september - hoe graag je het ook zou willen - niet om Pleinvrees heen. Het muzikale verhaal zit wederom zeer snor in elkaar: Melody is the key

Of je het nu deephouse of neotrance noemt, het warme, melodieuze, energieke karakter van de Pleinvrees sound blijft ook deze keer gewoon zichzelf. Als een troste kapitein koerst Pleinvrees 3 september door in AIR. Met een knipoog heeft Pleinvrees liefst 5 producerende artiesten weten te verleiden: David August Duitsland, Joris Delacroix Frankrijk, Compuphonic België en van eigen bodem Arjuna Schiks en Eelke Kleijn.

Pleinvrees als after van Valtifest , Lief of natuurlijk als sowieso'tje in je agenda aangevinkt.
De vkk is helemaal uitverkocht. Er zijn nog slechts 200 kaarten aan de deur te koop.

Muzikale preview
Joris Delacroix. De live set van Joris op zaterdag 20 augustus in Zandvoort had meer melodie dan ooit op Awakenings is vertoond. 3 september op Pleinvrees wordt hiervan een recording gemaakt. Luister eens naar tracks als "Meava", "She", "Missing M", "Air France" van deze geniale producer. David August. Met nummers als "Moving Day", "Roco Coco" en "Hamburg is for lovers" een rising star geworden. In mei ging liet David DM iedereen door het plafond heen gaan. Het plafond in AIR is hoger! Compuphonic Met een set van 2,5 uur heeft deze talentvolle Belgische producer de tijd om zijn melodieuze platencollectie te tonen. Arjuna Schiks. Op Pleinvrees zal Arjuna tussen Joris Delacroix en David August in, laten zien waarom hij Neerlands beste producer mag worden genoemd! Arjuna staat nu met "Waterkristallen" op nummer 1 in een gerenommeerde Duitse Neotrance chart. Eelke Kleijn. Eelke draait overal ter wereld maar is voor Pleinvrees weer in Nederland te vinden. Hij staat geprogrammeerd in AIR 2 (van 2.30 tot 4.00) om maar aan te geven hoe sterk deze line-up in de breedte is.

Soundclouds







Timetable

air 1
22.30 - 1.00: Compuphonic
1.00 - 2.00: Joris Delacroix (live)
2.00 - 3.00: Arjuna Schiks (live)
3.00 - 5.00: David August

air 2
0.00 - 1.30: Juli N More
1.30 - 2.30: Boss & Harris
2.30 - 4.00: Eelke Kleijn
4.00 - 5.00: Maarten Mittendorff


Kaartverkoop
Ondanks falende beurzen, is het consumentenvertrouwen in Pleinvrees met 23% toegenomen! De vvk (ging via Paylogic) is uitverkocht. Er zijn nog slechts 200 kaarten aan de deur te koop. Als het niet volledig uitverkoopt wordt de ceo ontslagen, waarvan we al stiekem een vermoeden hebben dat hij maandelijks een ton achterover drukt.

After
Voor de diegene die er niet van genoeg van kunnen krijgen, is er ook nog een officiële after in de Amstelhaven (5 min fiets, 10 min lopen) van 5.00 tot 10.00. Line-up: Joris Delacroix, Miss Melera, Boss & Harris en Delicatesse. Entrée 10,- EUR.

1 opmerking