Partyflock
 
­ Nederland

PresiDance The Official Opening New Season

gepubliceerd door , op
Voor degene die na een festival nog de hele nacht door willen feesten, opent PresiDance om 22.00 uur haar deuren. Voor degene die nog moeten beginnen, die weten wat hun te wachten staat.


Nu het bijna echt gedaan is met de zomer presenteert PresiDance de officiële Opening New Season Indoor. Na PinksterBoemmm van 12 juni presenteert PresiDance dan eindelijk het eerste officiële indoor feest in Club Number Four te Utrecht. De vaste bezoekers van PresiDance weten wat er te wachten staat, een feest met veel inhoud, sfeer, goede dj's en gezellig publiek. Wat komt om helemaal los te gaan en er een groot feest van te maken.

Het alweer vierde feest van PresiDance begint steeds meer publiek trekken, wat overigens niet vreemd is met de programmeringen die zij toepassen. Binnen een kort tijdsbestek hebben de grootste namen al voor deze organisatie opgetreden. En ook nu zijn het niet de minste die hun draaikunsten komen vertonen. Dj's zoals MelvinAsino di MedicoMario Rijken van OlstBobby Mimosa vs Ricky RicardoDieVitoSan GoséLe Gidéon – MC:UB Zullen deze avond aanwezig zijn om de bezoekers tot diep in de nacht te vermaken.

De locatie zal weer omgetoverd worden tot een echte Dancetempel precies zoals de gasten van PresiDance gewend zijn. Mooie decoraties en lichtshows zullen weer aanwezig zijn evenals ook de hele entertainment crew.Bij binnen Ook Het gratis fruit - ijs - candy zal weer vele malen doorkomen en worden geserveerd door de Candy girls. Beleef de entourage bij PresiDance en proef de fijne sfeer die er hangt.

Bekend making timetable en aanvullende informatie:

Line up:
22.00 – 23.00 uur San Gosé
23.00 - 00.00 uur Le Gidéon
00.00 – 01.00 uur Melvin
01.00 – 02.00 uur Ricky Ricardo vs Bobby Mimosa
02.00 – 03.00 uur Asino di Medico
03.00 – 04.00 uur Mario Rijken van Olst
04.00 – 05.00 uur DieVito

Met deze Line up staat PresiDance weer voor kwaliteit en dat voor maar € 10.00 Dames hebben gratis entree tot 23.00 uur dus dat word wel een hele goedkope avond uit.

Door zijn unieke ligging heeft PresiDance het voor iedereen wel heel gemakkelijk gemaakt. Met voldoende parkeerplaatsen voor de deur en de snelle verbindingen naar Number Four A2- A27 en A12 op 300 meter afstand is het wel heel gemakkelijk bereikbaar. Centraal in midden Nederland.