Partyflock
 
­ Nederland

Beatloverz Outlaws lanceert line-up, trailer en nieuwe website

gepubliceerd door , op
Beatloverz
23 augustus 2011
FeestBeatloverz · Outlaws
Datumzaterdag 8 oktober 2011
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieAhoy Site
Na vorig jaar een droomdebuut in de Rotterdamse Ahoy te hebben gemaakt, krijgt Beatloverz op 8 oktober een upgrade naar het schitterend verbouwde en geluidstechnisch verbeterde Sportpaleis. Beatloverz 'Outlaws' is een over 3 zalen verdeeld event met een Royal District, een Warehouse District en een Chill District.

In een fantasiewereld waar House door de overheid verboden is, zijn de artiesten en dansliefhebbers de paria's van de samenleving. Ondergronds bereiden deze 'outlaws' een daad van muziekverzet voor in de Rotterdamse Ahoy, waarbij de 'upperclass' resideert in het Royal District, de 'working class' ondergedoken is in het Warehouse District.

Muziektempel Sportpaleis is op zaterdag 8 oktober de heilige grond waar de tegenpolen een nacht lang samenkomen om de vrijheid en liefde van House te vieren.

LINE-UP AREA 1: Royal District (Sportpaleis)
De upperclass heeft zich uitgesproken en hebben hun leiders gekozen. Niemand minder dan de hotste Nederlandse DJ's van dit moment, Afrojack, zal de headliner van Beatloverz zijn.

Na het behalen van een groot succes in de States en de rest van de wereld, keert Afrojack terug naar zijn thuisstad om te laten zien wat hem tot één van de meest succesvolle DJ's van 2011 maakt. De Outlaws zijn dan ook verheugd met hun leider.

Maar we zijn er nog lang niet, ook Sidney Samson, Quintino, Gregor Salto, ROOG, Shermanology, Lucien Foort, Vato Gonzalez, The Darkraver en Baggi Begovic zullen op het podium verschijnen. Daarnaast zal ook de top van de Nederlandse MC wereld aantreden; Mitch Crown, Zawdi MC MC, en Chappell aangevuld worden met 1 van de beste vocalisten van de wereld de Engelse superster Tara McDonald en de nummer 1 percussionist van Nederland Andrei Russo.

Tevens heeft de organisatie nog een mysteryguest in petto welke later bekend zal worden gemaakt.

LINE-UP AREA 2: Warehouse District
De working class Outlaws hebben niet stilgezeten en net als de upperclass Outlaws hebben zij zich uitgesproken en hebben zij hun muzikale vertegenwoordigers uitgekozen, welke die nacht de stem en het geluid van het protest zullen zijn.

Allereerst zal Nederlands beste Hip-Hop act The Opposites een 45 minuten durend optreden verzorgen. Met meerdere TMF Awards, 3FM Awards, Edison Awards en nog vele andere prijzen in hun zak, zijn zij de leiders van het Warehouse District.

Daarnaast zal één van Nederlands beste eclectische DJ's, The Flexican met zijn vaste MC Sef, een twee uur durende prime-time set gaan doen. Hier zal hij wederom bewijzen waarom hij verkoren is om als enige een twee uur durende set te doen.

De line-up van het Warehouse District wordt gecomplementeerd met de Bazen van de Club The Partysquad, het Rotterdamse trio Leroy Styles, Dyna & Stefan Vilijn, de team-up Gelazer! vs DJ Irwan, het upcoming duo House Religion en master of Ceremonie MC Ambush & Patrick Brown.

Teaser
De teaser van Beatloverz is online en kan je vinden op onze vernieuwde site www.beatloverz.com
Via de Beatloverz social media kanalen Youtube, Facebook, Twitter en Blackberry Ping worden bezoekers eveneens ingeseind over de laatste ontwikkelingen van het feest.

Tickets
Tickets voor Beatloverz Outlaws zijn verkrijgbaar voor €45 (ex. fee) via www.beatloverz.com. Je kunt ook je tickets halen bij één van de meer dan 425 Primera winkels in heel Nederland. Check www.primera.nl voor een Primera bij jou in de buurt.

2 opmerkingen

Nice! Sportpaleis en Afrojack!
 
misschien aanwezig. sportpaleis :D maakt de sfeer al snel heel stuk beter dan z'n zaal zonder tribune etc..