Partyflock
 
­ Nederland

LadyKillers terug in Escape na succesvol strandseizoen

gepubliceerd door , op
LadyKillers
18 augustus 2011
Op vrijdag 9 september is LadyKillers terug in Escape Club Amsterdam na een succesvol seizoen in de prestigieuze beachclub Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee; en wat een seizoen was het. De zomer is helaas totaal verregend; en dus hoopt iedereen op een zwoele nazomer in hartje Amsterdam. Een zwoele nazomeravond die na het terras of borrel wordt voortgezet in Amsterdam's grootste en mooiste club, én al 25 jaar de grootste pionier in het Amsterdamse nachtleven.

LadyKillers en Escape; een combinatie die zich in 2009 al heeft weten te ontpoppen tot een gouden killer combi. Tijd voor de overtreffende trap; Let's do it again. Hordes dames, cocktailjurkjes, high heels, en de grootste LadyKillers achter de DJ-decks. LadyKillers is on a mission en zet deze ook tijdens deze nazomer editie van 2011 graag voort; Taking over Escape met de mooiste dames en de dikste beats; Women are in charge tonight.

"LadyKillers is all about the perception of a woman". Het nachtleven is spannend, flirten is weer in, body language is vanavond de meest gesproken taal. Vrijdag 9 September is de Amsterdamse Escape Club eigendom van vrouwen die niet vies zijn van een avondje ongeremd uitgaan in stijl. Dus ladies; please pay attention. Cocktailjurkjes, hoge hakjes, krultangen en tasjes in de aanslag…Vrijdag 9 september gaat er weer flink geparadeerd worden in de Amsterdamse Escape Club.

Your Republic heeft voor deze nazomer editie van LadyKillers, de spectaculaire locatie Escape Club wederom weten te strikken. Deze megaclub op het Rembrandtplein , midden in het hart van Amsterdam staat gelijk aan kwaliteit eneen dikke portie show. Het grootste indoor led – scherm van europa hangt binnen in de club achter de dj booth. Ook in de zaal waan je jezelf in een ware LED beleving. Combineer dit met de toegankelijk en vrouwvriendelijkheid van LadyKillers en je weet bij voorbaat dat deze combinatie goed zit. Deze spectaculaire editie van LadyKillers in Amsterdam zal er qua line-up dan ook zeker niet om liegen… Sex appeal hebben ze, LadyKillers zijn ze:

Line up
Lucien Foort
Michael Mendoza
Marc Benjamin
Delivio Reavon &
Aaron Gill
Flex
Johnny Black & Choco Bareiro
Fabulous LadyKillers Angels
VJ Joury Gijzen

Mannen
Heren, wees niet bang…Jullie zijn natuurlijk van harte welkom…LadyKillers zorgt voor de Ladies in de club, zorgen jullie ervoor dat jullie aanwezigheid niet ongezien voorbij gaat, en please dress to impress. De doorbitch selecteert aan de deur op attitude en appearance. Zijtasjes en smakeloze sportkleding bij heren zijn verboden, laat deze dus absoluut thuis.

VIP arrangementen
De flessen Moet & Chandon staan koud, de wodka staat al klaar in de koeler. Wil jij de avond meemaken vanaf het exclusieve VIP podium achter de DJ Booth of in de spectaculaire - VIP Cage- midden op de dansvloer van Escape Club? Dat kan. Wil je meer informatie of een reservering maken? Mail dan snel naar tableservice@your-republic.com

Tickets
Dat LadyKillers populair wordt blijkt al aan de kaartverkoop; nog voor het publiceren van dit persbericht zijn de eerste kaarten voor 9 September reeds verkocht. Kaarten zijn te koop (mits voorradig) via alle Primera winkels in heel Nederland of online via de website van Escape www.escape.nl (klik op agenda) , of via deze link: http://tiny.cc/LadyKillers . Let op: Er wordt aangeraden je kaarten in de voorverkoop te halen; wegens de te verwachten drukte. Voor de late beslissers zullen de laatste kaarten aan de deur worden verkocht; maar kom vooral op tijd.

De deuren van Escape openen om 23: 00 uur en zullen open blijven tot minimaal 05:00 uur, minimum leeftijd is 18 jaar en ouder, vergeet je ID niet mee te nemen. Ladies: Dress for the kill, Gents: Dress for the hunt. Meer informatie vind je op de website van Your Republic; www.Your-Republic.Com

Where the Ladies at? At LadyKillers. Gentlemen: Dig that.

1 opmerking

Looking fabulous!